Una àvia amb l’Anís del Mono: foto guanyadora del concurs de l’Orfeó Badaloní

  0
  68

  Una divertida imatge d’una àvia al costat de l’escultura de l’Anís del Mono, ubicada al peu del Pont del Petroli, ha estat la guanyadora del primer Concurs Fotogràfic de Badalona organitzat per l’Orfeó Badaloní Ateneu (juntament amb la Federació Catalana de Fotografia, la Penya Fotogràfica de Badalona i l’Associació Alumni Maristes Baetulo) en motiu del centenari de l’entitat.

  Aquesta fotografia i 44 més seleccionades pel jurat d’entre les 127 obres presentades s’exposen fins al 27 d’octubre a la Sala d’Exposicions al Refugi (Plaça de la Vila, 1). Aquell mateix dia es farà l’entrega de premis.

  El Mono, d’Emili Combalia Moll, ha estat la fotografia guanyadora del certamen. La segona obra premiada és una bucòlica imatge del Quetx de Badalona enfilant una posta de sol. L’autor és Jesús Ortega Peris i l’ha titulada Quetx de Badalona cap al sol naixent. La tercera fotografia és de Jesús Crespo Masferrer, es diu Dalt la Vila, i és una presa en blanc i negre del carrer de la Costa, en el punt on hi ha ubicat l’antic restaurant La Sargantana.

  Les tres fotografies han estat escollides entre les 127 obres que entre el 25 de juny i el 31 d’agost han arribat als organitzadors. Del total d’obres presentades, el jurat format per Joan Sancho Paytoví, Carlos Soler Martínez i J. Lluís Garcia Surrallés en van triar 45 que s’exposen a El Refugi fins al 27 d’octubre. Si voleu conèixer l’àvia amb el Mono, no us perdeu l’exposició!

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí