Representant de Gerard Moreno: “El president del Badalona volia mantenir el control”

  0
  Europa League

  Fa poc més de dos mesos, Gerard Moreno va emetre un comunicat en què mostrava el seu interès de formar part de la SAE del CF Badalona, procés de conversió encara actiu. Al Diari de Badalona hem contactat i parlat amb David Aranda, representant del jugador del planter escapulat i qui té accions subscrites, de forma conjunta amb el soci del Badalona Rubén Ortiz, també representant del davanter.

  Encara esteu al dia de la SAE?
  No, perquè fa temps vam fer un pas al costat. Sí que tenim una petita participació. En aquell moment, no es van produir les condicions que es van plantejar.

  Però encara queda un 43% de l’accionariat per subscriure.
  Tu voldries formar part del Lleida, amb més del 50% en mans del president? Tots els inversors que han volgut formar part del Badalona ho han intentat fer a partir del seu projecte. Quin inversor vol entrar sense tenir la majoria. Ningú vol invertir 2 milions d’euros i tenir la minoria. Qui vol formar part d’un club sense tenir la majoria de l’accionariat? No té cap sentit. Qui voldrà subscriure accions ara?

  Amb qui vau parlar?
  A la taula hi érem Rubén, el president Miguel Ángel i jo. Vam parlar amb ell, però no hem pogut disposar d’informació del club. La nostra primera condició era poder tenir harmonia i aquell dia ja vam veure que Gerard Moreno no era ben rebut i ja no vam continuar parlant. Quan Miguel Ángel volia exposar les seves condicions en un full, ja no hi va haver més converses.

  Què vol dir harmonia?
  Ell volia tenir el control i la gestió del 70% – 80% de les accions. Demanàvem la gestió del club amb una harmonia amb el club, no la gestió, poder i control que s’ha produït a Lleida, sense cap mena d’harmonia. Li vam transmetre a Gerard i ja es va decidir que no formaríem part. Nosaltres som els que invertim i no podem tenir el control?

  Per què?
  El club sap que tots els inversors que vulguin formar part del Badalona voldran tenir la gestió i control del club. Ara és quan ha d’entrar Gerard Moreno? No té cap sentit.

  Veu complicat que ara el club pugui trobar un inversor?
  Cada persona té la seva estratègia. En aquest cas, volia mantenir el poder del club amb l’ajuda i diners d’un inversor. Ell ha aconseguit tenir el control del club. Jo ho veig un error de lògica. El seu primer pla és liderar el club amb els calers d’un tercer, així ho veig jo. El capital mínim és d’1 milió d’euros només per tenir les accions i sense saber si el club té deutes. Ara es buscarà rebaixar el preu de les accions per arribar al capital fixat d’aquest milió d’euros.

  Quin percentatge teniu d’accions?
  El 5%. Suposo que el Club intentarà arribar al milió d’euros i el gestionaran ells.

  Esteu decebuts?
  No, potser ho fan molt bé els gestors, qui sap.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí