Respiren tranquils

0
    30
    Diari de Badalona.JPG

18/02/2018 – Un gol de penal, signat per Néstor Querol, dóna tres punts al Badalona contra el Peralada, que el situen en la meitat de la classificació, a set punts de la zona baixa.

El partit ha estat tan difícil com es podia esperar. El Peralada, que ha confirmat que és un equip molt perillós en atac, ha començat prenent la iniciativa i el Badalona no s'ha apropat als dominis de Marc Vito fins al quart d'hora de joc. Finalment, però, el conjunt escapulat ha aconseguit equilibrar el duel i, a la mitja hora, s'ha trobat amb la jugada decisiva. Segura, que ha tingut un debut molt bo, ha lluitat una pilota amb la defensa empordanesa i ha assistit a Robert Simón que, a dins de l'àrea, ha estat objecte de falta. L'àrbitre ho ha vist clar i, malgrat les protestes dels jugadors del filial del Girona, ha assenyalat el punt de penal. Néstor Querol no ha perdonat.

Hi ha hagut oportunitats per al 2-0, però el Badalona ha tornat a demostrar la seva manca de gol. Per la seva banda, el Peralada no ha trepitjat l'àrea de Morales fins al tram final del partit. Una rematada al pal de Manel, en el minut 81 ha estat l'acció més clara dels gironins que, finalment, no han pogut amb la bona feina defensiva de l'equip de Manolo González.

Fitxa tècnica:

Badalona: Morales, Héctor, Álvaro Vega, Robusté, Moyano, Maestre, Robert, Segura (Enri, 84'), Rubén (Alabaran, 73'), Rufo (Kevin, 79') i Néstor.

Peralada: Marc Vito, Maxi Villa, Bueno, Estellés, Romero (Boniquet, 53'), Iu Ranera (Joel Arimany, 81'), Paik, Carbonell, Manel, Soni (Coro, 74') i Andzouana.

Gols: 1-0 (32') Néstor, de penal.

Àrbitre: González González. T.G.: als locals Rubén, Maestre, Néstor i Albarran, i als visitants Manel, Estellés i Vito.

Públic: 914 espectadors a l'Estadi.