Un punt sobre la botzina per la ‘Llefi’; el YT recupera el seu tro i el Pere Gol respira; derbi amb gols a l’Àguila-Sistrells

0
    24

La Unificació Llefià ha iniciat el tram més difícil de la temporada amb un empat contra l'Europa B al Municipal (2-2). El conjunt de Jordi Souto va anar sempre a remolc en un partit no gaire còmode. El filial escapulat es va avançar al marcador al primer temps però Toni Parra va contrarestar la diana visitant abans del descans.

A la represa, els joves de Vilajoana es van tornar a avançar per recuperar l'avantatge. Quan faltaven tres minuts pel final, el capità Isra va rescatar l'empat definitiu gràcies a una pena màxima. Aquest diumenge, l'equip badaloní visitarà el segon classificat, el Mataró.

A Tercera Catalana, les grans notícies de la jornada les vam tenir a Sant Roc i La Salud. El Young Talent de Ricardo Parra va recuperar la primera posició del grup 4 després de golejar 5-1 el Pla d'en Boet amb dianes d'Egea, Antonio, Daniel, Alberto i Cristian. Al barri veí, el Pere Gol va sumar un triomf balsàmic contra el Calella. Daniel i David van donar la victòria a l'equip de Luis Ortega (2-0). Malauradament, el Pomar de Jorge Rincón va caure per la mínima contra el Santvicentí (1-0). El Cabrils – Lloreda es va suspendre per una agressió amb el marcador de 0-1 al descans.

Finalment, a Quarta Catalana vam viure el derbi badaloní al grup 14 entre l'Àguila i el Sistrells, amb victòria visitant per 2 gols a 7. Per la seva banda, la UE Bufalà va caure a casa contra la Taxonera (2-3)