Reunió de la FCF amb una representació dels clubs, i lligues a una volta, com a nova possibilitat

  0

  El cap de setmana del 9 i 10 de gener és la nova data fixada que es planteja la Federació Catalana de Futbol (FCF) perquè comenci la temporada 2020 – 2021 per a la majoria d’equips de futbol i futbol sala badalonins.

  A partir d’aquest mes de desembre, el màxim òrgan esportiu amb aquesta competència a Catalunya iniciarà la primera ronda de contactes amb les diferents categories per conèixer quines opcions de competició i idees ofereixen els clubs. Escoltar els seus plantejaments i, a partir d’aquests, acabar de decidir a la Junta Directiva del pròxim 12 de desembre la sentència definitiva.

  Els conjunts de Primera i Segona Catalana esperen poder finalitzar la primera fase de la competició amb partits amb anada i tornada però a partir de Tercera ja és més difícil, ja que el volum de conjunts dificulta aquesta opció i s’hauria de finalitzar únicament el primer equador del curs.

  El futbol base es troba en una situació semblant, ja que el calendari de partits és superior als caps de setmana abans de concloure el mes de juny. Reduir els grups, tal com ha fet la Federació Catalana de Basquetbol, amb agrupacions de sis, seria la possibilitat més racional ara mateix. Recordem que, tot i que es pot decidir un nou sistema de competició, l’evolució de la covid-19 serà qui decideixi si Catalunya es troba en un estat de salut òptim perquè es puguin jugar partits.

  Ara com ara, no serà fins a la darrera fase de la desescalada que no es podran iniciar o reprendre les competicions d’àmbit català, tal com recull la darrera actualització del PROCICAT.

  Durant la setmana anterior, la FCF va demanar el tancament de les instal·lacions esportives a les 23.00 hores i autoritzar la mobilitat de cap de setmana per realitzar entrenaments al Govern d’Interior de la Generalitat de Catalunya.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí