Sense opcions (1-0)

0
    32

Derrota del Badalona a la ciutat esportiva del Vila-real (1-0) per acabar la primera part de la lliga. L’equip de Calderé resisteix, ben endreçat, durant la primera hora de partit, però cau en una acció de contracop.

Tot i la baixa de Moyano i la mancança d’un lateral esquerre, el Bada va funcionar bé en defensa. Albarrán va canviar de costat i Escudero va acompanyar Estellés i Robusté a l’eix. Durant la primera part, Morales només va haver d’intervenir en una oportunitat, refusant un xut de Manu Morlanes. Això si, en atac l’equip escapulat gairebé no va existir.

Després del descans, potser per voler fer un pas endavant, el Badalona es va veure superat en una acció en què els jugadors del filial groguet van trobar espais a la contra. Mario la va culminar, signant l’únic gol del partit.

Les entrades de Chacopino, Aly i Moha en el lloc d’Escudero, Boniquet i Agudo no van canviar res. L’àrea local no va veure cap acció de perill i el partit va morir amb 1-0. El Badalona acaba la primera volta amb 22 punts, en la meitat de la classificació però amb els llocs de descens molt a prop.

La fitxa:

Vila-real B: Diego; Andrei, Edu, Roger, Pepe, Ramón (Akale, 55′), Riera (Francisco Javier, 80′), Morlanes, Rubén Mesa, Iván i Mario (Daniel, 74′).

Badalona: Morales; Robert Simón, Robusté, Estellés, Escudero (Chacopino, 73′), Albarrán; Marc Carbó, Nana; Iván Agudo (Moha, 75′), Boniquet (Aly, 63′); Natalio.

Gol: 1-0, Mario (66′).

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Comitè aragonès). TG: Robusté. Ramón, Natalio i Aly.