Riera torna a guiar la victòria del Natzaret (81 a 86)

0
    24
    j3 natzaret.JPG
    01/10/2013
    El base va forçar la pròrroga i va decidir el partit al temps extra amb 5 punts seguits

El Natzaret va aconseguir la 2a victòria de la temporada derrotant al CN Terrassa a domicili a la pròrroga per 86 a 81

El base Albert Riera va tornar a ser clau pels de Badalona.
    Riera va forçar una falta de 3 tirs quan quedaven 3 segons i el Natzaret perdia per dos.
    Tot i que només va poder encistellar dos tirs lliures, a la pròrroga va esmenar l'error i va acabar de rematar als egarencs amb dues accions brillants.

Abans, el Natzaret s'havia refet d'un mal inici (22 a 9) amb una millora defensiva, sobretot de l'1 contra 1 i del bloc directe.
    Així, al 2n període els de Víctor Carrasco ja van aconseguir capgirar el marcador (40 a 43).

A la represa, l'intercanvi de cistelles va mantenir la igualtat. Un inspiradissim Jaume Santandreu (27 punts) avançava al CN Terrassa (57 a 52), però el Natzaret es va tornar a enganxar al partit.

A falta de 3 segons, els locals van anotar després d'un rebot ofensiu, però llavors Riera, el més llest de la classe, va aconseguir forçar la falta que va donar pas a la pròrroga, en la que el Natzaret, com va passar a la final de la Copa Badalona, va arribar-hi millor mentalment.

El proper partit del Natzaret serà aquest dissabte a les 17:30 a casa contra l'Argentona.