L’Ajuntament precinta dos bars del barri de La Salut per molèsties als veïns

  0
  26
  Bar Pau Piferrer.JPG

  18/07/2013 – Cap dels dos locals presentava les mesures d'insonorització adequades i van acumular diverses queixes veïnals.

  L’Ajuntament de Badalona ha precintat en els darrers dies dos bars que presentaven deficiències en la seva insonorització i que, en conseqüència, provocaven molèsties als veïns. Es tracta del bar restaurant Carlos, situat al carrer Pau Piferrer, i del bar El Duende, al carrer Torino, tots dos al barri de la Salut. Les dues actuacions, que es van produir dimecres i divendres passat, van ser coordinades entre el departament municipal de Disciplina Urbanística i la Guàrdia Urbana de Badalona.

   

  Cap dels dos locals no disposava de les mesures d’insonorització que preveu la llei, per la qual cosa provocaven molèsties als veïns, que havien fet arribar les seves queixes a l’Ajuntament.

   

  A més, el bar restaurant Carlos presentava també deficiències urbanístiques que afectaven a la seguretat del local. Els tècnics municipals van comprovar també que els propietaris no havien adoptat les mesures correctores que els havia indicat l’Ajuntament a través d’un expedient disciplinari previ. Aquestes incidències no subsanades donaran peu a un expedient sancionador.

   

  Pel que fa al bar El Duende, a aquest establiment, a més dels problemes al sistema d’insonorització, la Guàrdia Urbana li havia aixecat diverses actes per incompliment de l’horari i per aldarulls, després de les queixes veïnals. Per aquests motius aquest establiment també té obert un expedient sancionador.