Roba un pis el dia de Reis i intenta vendre els objectes per Internet

  0
  112
  robatori.jpg

  23/01/2017 – El propietari del pis que va ser assaltat, al Congrés, va reconèixer el seu portàtil en una aplicació de compravenda.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir l’11 de gener un home de 27 anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona, que va robar amb força en un pis de Badalona i va voler vendre els objectes sostrets a través d’una aplicació de compravenda entre particulars. També se’l va denunciar pel furt d’un telèfon mòbil a Barcelona.

   

  El robatori es va produir el dia de Reis, el 6 de gener, al barri del Congrés de Badalona. Els propietaris van trobar a faltar diversos objectes, entre els quals un ordinador portàtil.

   

  Uns dies més tard, la víctima va reconèixer el seu ordinador en una foto penjada en una coneguda aplicació mòbil de compravenda entre particulars i en va informar els Mossos d’Esquadra.

   

  L’home que l’havia intentat vendre’l va ser detingut i els agents van trobar al seu pis ordinadors, ràdios, altaveus, telèfons que podrien provenir d’altres robatoris. L’arrestat va passar a disposició judicial el 13 de gener i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

   

  La investigació resta oberta per tal de determinar la procedència de tots els objectes localitzats.