Rotund triomf de l’Unificación Llefià i empat del Lloreda

0
    21

17/01/2013 – Amb un 6-0 contra la Guineueta va encetar l'any natural l'Unificación Llefià. També al mateix grup, el Lloreda va empatar 2-2 al complicat camp del Tiana

L'Unificación Llefià va iniciar el 2013 demostrant que continua sent el màxim candidat a l'ascens del grup dos de Segona Catalana. Els badalonins van superar en un partit espectacular a una Guineueta que no va saber parar en cap moment el brillant rendiment ofensiu dels de Jordi Souto. L'equip va marxar al descans amb un 4-0 favorable, gràcies als gols de Ramos i el hat trick de Parra. En la segona meitat, ja amb els tres punts a la butxaca, l'equip va desaccelerar una mica, però encara va tenir temps de fer dos gols més per arrodonir el triomf. Valverde i Machado van fer les dianes. Amb 40 punts, els de Llefià en treuen ja sis al seu més immediat perseguidor, el Turó de la Peira. Aquest diumenge l'Unificación visita al Premià de Dalt, situat en vuitena posició.

En el mateix grup dos de Segona Catalana, el Lloreda va treure un positiu empat de la visita al camp del Tiana. Els badalonins van avançar-se en dues ocasions. Primer, gràcies a un gol de Barbancho. I amb l'1-1 en el marcador, José Alberto va tornar a posar al Lloreda per davant. Però els maresmencs van aconseguir empatar finalment. Els quatre gols del partit van anotar-se en una emocionant i moguda segona part. Amb el punt aconseguit, el Lloreda es situa en una tranquil·la setena posició amb 24 punts acumulats després de setze jornades. El proper rival dels de Víctor Álvarez serà l'Argentona, actual novè del grup.

ALINEACIONS

Unificación Llefià: León; Santana, Oliver (Flores), Rodríguez, Abad (Machado), Ramos (Benítez), Parra (García), Samed, Valverde, Domínguez (Marco), Monterde

CF Lloreda: Valenzuela; Reinoso (Rojas), Robledo (Sequera), Montilla, Castro, Vilches, López Piñeiro, Capilla, José Alberto (López), Barbancho (Picas), Campoy (Corderas)