0
    34

17/01/2013
    Els parroquials van practicar tot tipus de defenses per aturar el talent de l'Ademar

El Sant Josep va guanyar el derbi local contra l'Ademar en la primera jornada de la segona fase de preferent.
    Els parroquals van ser més agressius a la segona part i van saber gestionar la renda en els minuts finals.

L'Ademar, que és l'equip que baixa del grup 1, va sortir a la pista amb més intensitat per aconseguir la primera diferència (2 a 9).

El Sant Josep però, va igualar el partit amb una pressió tot el camp, que va crear molt problemes als vermells i els va permetre anotar cistelles fàcils per arribar a la mitja part 30 a 32.

A la tornada dels vestidors, l'equip de Sergi Vives va sortir més endollat, i mostrant un catàleg de defenses alternatives, va anul·lar l'Ademar i va seguir sumant en contraatac.

En un últim quart que va seguir la línia del partit amb més encerts defensius que ofensius, el Sant Josep va saber administrar la renda i li va treure 6 punts d'average al màxim rival.