S’ajorna el canvi de gespa del Municipal de Bufalà

  0
  57
  Arxiu

  El regal de Reis en forma de nova gespa que havia demanat el CF Bufalà per al seu Municipal de futbol no serà una realitat a curt termini. Durant aquest desembre, l’Ajuntament de Badalona havia d’iniciar les obres però l’estrena de la renovada superfície s’ha paralitzat i ajornat, previsiblement, per al mes de juliol de l’any 2022.

  Tot i això, durant aquest desembre sí que es portarà a terme la millora de vestidors i altres obres que també s’havien inclòs. L’estrena d’una nova gespa, el canvi del reg de la instal·lació i la millora en els vestidors són els tres eixos en què es treballarà al camp de futbol.

  25 conjunts s’exerciten durant la setmana i disputen partits en les jornades de dissabte i diumenge al Municipal de Bufalà. Una única entitat esportiva però amb molta activitat. Des de fa molt temps, el CF Bufalà lluita i reivindica per aconseguir aquesta urgent necessitat.

  Aquest nou escenari endarrereix les futures accions municipals. A l’estiu, hi havia la previsió de substituir la gespa al Municipal de Can Cabanyes, a on juga el CF Sistrells. La nova gespa a Sistrells podria ajornar-se a finals de l’any 2022 o a l’estiu de 2023, com a mínim.

  En aquest cas, el club pateix força durant les jornades de forta pluja, ja que el desnivell de la gespa provoca bassals, prohibeix la pràctica esportiva i l’ajornament de partits, entrenaments i trenca el dia a dia de l’entitat.

  L’any 2015, el Municipal de Llefià va substituir la seva gespa i quatre anys més tard, 2019, va ser el Municipal de Badalona Sud qui va rebre la bona nova. En aquella ocasió, el pressupost total de la remodelació va ser de 381.000 euros, 133.000 euros el canvi de vestidors i 130.000 euros la nova gespa.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí