S’ajorna la classificació matemàtica (102-93)

0
    56
    ACB Photo

Després de dos matx amb molt bones sensacions, el Joventut va caure al Martin Carpena davant l’Unicaja en un matx amb agredolces sensacions a pista i amb 40 minut de partit sempre a remolc. Tot i això, una exhibició de Nenad Dimitrijevic al darrer període, va igualar el partit i a la pròrroga no hi va haver benzina per poder confirmar la classificació matemàtica per al play-off (102-93)

Mentre la pressió i necessitat per guanyar era força superior a favor del conjunt andalús, l’Unicaja va exhibir més intensitat i encert a cistella. Tot i ser superior al descans, la diferència de només sis punts va ser la millor notícia a favor dels de Carles Duran (44-38).

A la represa, els de Katsikaris van augmentar la seva diferència amb un +16 al marcador gràcies a un parcial de 10 a 0 (69-56). Amb Neno a pista, 27 punts, 8 assistències i 30 de valoració, la diferència es va escurçar a nou punt i la reacció verd-i-negra va arribar a temps (82-84). Èpica remuntada badalonina però sense prou benzina al temps extra.

Amb aquesta derrota, la classificació per al play-off encara no és matemàtica i, a més a més, el Joventut perd l’average particular amb l’Unicaja. A més a més, la pitjor notícia va ser la substitució de Neno i haurem d’esperar a les proves mèdiques per descartar qualsevol lesió.