L’Arenys es complica la permanència a EBA (69-77)

0
    24

04/04/2016 – La sisena derrota seguida dels verds deixa el vinculat del FIATC Joventut penúltim del grup C-2 de salvació.

Només una gesta espectacular pot salvar l’Arenys Joventut de no baixar a Copa Catalunya. El conjunt maresmenc encaixaria el passat cap de setmana la sisena derrota consecutiva, caient a casa davant el Bàsquet Martorell Solvin.

Durant el primer parcial, el vinculat de la Penya duria la iniciativa (20-19), però l’aparició de Morales faria entrar el Martorell dins del xoc. Un triple sobre la botzina convertit per Marc Bauzà suposaria el punt final del segon parcial, tram del partit més controlat pels visitants (37-40).

El Martorell aconseguiria mantenir sempre el control del marcador, marxant fins i tot a set punts de distància i forçant el temps mort de l’Arenys. Només la regularitat d’un multiplicat Bauzà mantindria amb vida el bloc de Saura (52-54).

En l’últim quart, els triples aconseguits per l’Arenys tornarien a desfer un lleu avantatge adquirit pel Martorell, però l’aparició de Jou i Morales trencaria definitivament el matx a favor dels blaus (69-77).

El pivot format al Sant Josep acabaria l’encontre amb 23 punts i 7 rebots, mantenint un intens duel amb els verd-i-negres Marc Bauzà (19+5) i Terrence Bieshaar (8+8). Penúltim del grup C-2 (5/8) després de les darreres sis derrotes sofertes, l’Arenys es queda a dos triomfs de la permanència quan només resten cinc jornades pel final de la Lliga EBA.