Salva Maldonado: “Aquesta derrota ens va molt bé”

  0
  40
  DSC_0696.JPG

  22/09/2014 – L’entrenador del FIATC Joventut no va acabar gens content amb el joc posat en pràctica pels seus jugadors contra la Bruixa d’Or (80-94), sobretot pel que fa a la concentració.

   

  Salva Maldonado s’esperava a una Penya totalment diferent de la que va veure ahir a Mollerussa. Al Manresa li va sortir quasi tot i va evidenciar tenir els conceptes tàctics bàsics molt més clars que els verd-i-negres, almenys en el partit d’ahir.

   

  “Crec que el rival ha jugat molt millor que nosaltres. Penso que a nosaltres ens va molt bé aquesta derrota”, deia un Salva Maldonado que espera que aquesta desfeta suposi una pas enrere que permeti fer-ne dos endavant.

   

  “94 punts encaixats. Aquest podria ser un resum molt ràpid de com ha anat el partit”, comentava el tècnic del FIATC Joventut. Per Maldonado, la Bruixa d’Or va jugar “molt millor” i va protagonitzar “una sortida a pista important per demostrar qui estava ficat en el partit i qui no”.

   

  El tècnic adrianenc destacava com el primer quart del duel havia estat “nefast per nosaltres. Ha estat molt negatiu. Hem pecat de manca de concentració i hem comès moltes faltes inútils”.

   

  Segons Salva Maldonado, “els 30 punts encaixats al primer quart ens han afectat. Després hem intentat remuntar i ficar-nos dins del partit, però el Manresa ja estava en una línia de confiança i nosaltres sense continuïtat”.

   

  L’entrenador verd-i-negre va ser crític amb els seus jugadors, afirmant que l’equip “no havia tingut referències” i que s’havia “patit molt per dins”. “Els pivots del Manresa ens han fet molt mal”, assegurava el tècnic del FIATC Joventut.

   

  Per últim, Salva Maldonado va deixar clar que el fet de comptar amb més jugadors per fer la rotació no implica un triomf segur. “L’avantatge que en teoria teníem pel que fa al nombre de jugadors disponibles, avui s’ha demostrat que no és així. Si el nivell d’intensitat que posen sis jugadors és més alt que el de dotze, doncs passa això”, va etzibar l’entrenador verd-i-negre.

   

  La confiança de la Bruixa d’Or

   

  L’entrenador de la Bruixa d’Or, el badaloní Pedro Martínez, va deixar en anècdota el resultat final del partit. “Ha estat un partit típic de pretemporada. Els dos equips estan cansats per la feina feta als entrenaments. Ha estat un partit de ritmes canviants i d’errades”, va dir analitzant el duel.

   

  Tot i la victòria clara dels seus, Pedro Martínez va lamentar la manca de jugadors disponibles. “Ens falten molt jugadors, i això fa que els que estan tinguin molta confiança, perquè tenen poca competència. Això té una part bona, ja que s’adapten més ràpid, i una part dolenta. Es cansen ràpid i no hi ha regularitat en l’esforç”, va comentar el badaloní.