Aquest dimarts, cadena humana contra el tràfic de dones i l’explotació sexual

  0
  28
  cadena.jpg

  La Federació de Dones de Badalona, amb el suport de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament, organitza per quest dimarts, 23 de setembre, una cadena humana per commemorar el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i Tràfic de Persones. D’aquesta manera, Badalona s’uneix a la resta de manifestacions que es fan arreu del món per mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica que afecta a les dones i, així, defensar uns drets fonamentals per a tots els éssers humans.

   

  L’acte que es farà sota el lema “Que el nostre cos no sigui el negoci de ningú”, tindrà lloc a partir de les 18 hores al pont del Petroli. Un cop s’hagi envoltat el pont s’iniciarà una marxa pel passeig Marítim i carrer de Mar, fins a la plaça de la Vila on es llegirà un manifest.

   

  Per altra banda, la federació demana a aquelles persones que hi vulguin assistir que vesteixin amb una samarreta blanca i col·laborin amb el Banc dels Aliments de Badalona amb un quilo d’aliments no peribles, ja que aquesta cadena humana tindrà una segona vessant solidària com en anteriors ocasions. L’organització situarà dos punts de recollida, un al pont del Petroli i l’altra a la plaça de la Vila.