Salva Maldonado: “Els nous han jugat millor de l’esperat”

  0
  J01 JOV-CAN David Grau (15).jpg

  10/10/2015 –  El tècnic del FIATC Joventut valora positivament les prestacions mostrades per l’equip en el primer partit de lliga de la temporada (83-75).

  La Penya debutaria amb bones sensacions a la Lliga Endesa, tirant endavant un partit complicat contra l’Iberostar Tenerife. Les cares noves de l’equip estarien al nivell desitjat, mentre que els veterans aportarien la calma necessària per sentenciar la victòria en el moment indicat.

  “El primer partit de lliga sempre és un partit de nervis. Ens ha costat entrar als dos equips. Crec que al segon quart hem jugat molt bé, estant encertats des de la línia de tres”, declarava Salva Maldonado per encetar la roda de premsa posterior al duel contra l’Iberostar.

  “Globalment penso que hem jugat millor que el rival. Durant la segona part hem estat encertats des del triple, cosa que havíem perdut durant la pretemporada”, afegiria el tècnic de la Penya.

  Segons Salva Maldonado, els verd-i-negres estarien “irregulars en defensa”, tot i aconseguir “fer una feina de desgast important”.

  L’entrenador del FIATC Joventut acabaria content amb el nivell mostrat per les noves incorporacions, ja que tots ells (Sàbat, Paul i Drame) jugarien un paper important pels locals.

  “Els nous han jugat millor de l’esperat. Estic content perquè veig que encara tenen més marge de millora”, comentaria Salva Maldonado. El tècnic, però, voldria destacar el rol dels jugadors més experimentats, definint-los com el motor de l’equip en els moments de més dificultat.

  “Veterans com Vidal, Mallet, Suton i Miralles han estat excel·lents, aguantant l’equip en els moments delicats”, assegurava Maldonado.

  Pel tècnic verd-i-negre, sumar la primera victòria el dia del debut “aporta tranquil·litat per anar treballant i avançant”. Contra l’Iberostar, el FIATC Joventut va poder superar “bastant bé la pressió que implica jugar el primer dia a casa”.