Salva Maldonado: “Encara no estem salvats”

  0
  20160313-635934950792639806_20160313194828-kjf--911x683@MundoDeportivo-Web-Portada.jpg

  30/03/2016 – L’entrenador de la Penya recorda als jugadors que cal continuar lluitant per assegurar el principal objectiu del curs: no patir.

   

  Amb la missió d’omplir de nou les reserves de moral i motivació, el FIATC Joventut desitja fer un bon paper en el següent desplaçament que cal afrontar. Pel partit del pròxim diumenge (19:30h per Movistar+) al Martín Carpena, Salva Maldonado espera veure una clara millora en el joc de l’equip.

   

  Parlant clar com sempre, el tècnic del FIATC Joventut analitzava al llarg de la setmana com arriba el conjunt verd-i-negre a la cita de Màlaga. “El duel contra el Manresa va ser el pitjor de la temporada. No vam trobar el camí, ni des del punt de vista tàctic ni mental. L’excés d’errades comeses ens va generar molta desconfiança”, apuntava en primera instància l’entrenador adrianenc.

   

  “Quan els rivals es tanquen i ens obliguen a abusar del cinc contra cinc, patim molt. Hem d’extreure conclusions”, afegia tot seguit.

   

  A nou jornades pel final de la Lliga Endesa, la Penya (10/15) continua instal·lada en una situació classificatòria poc atractiva. El descens és lluny, però el play-off tampoc es troba del tot a l’abast.

   

  “Si fas una entrevista a cada jugador, trobaràs diferents respostes. Hi haurà alguns valents que et diran que, guanyant partits, ens classificarem pel play-off. N’hi haurà d’altres que apostaran per sumar el màxim de triomfs possibles i gent que en voldrà guanyar un parell i que finalitzi ja la temporada. D’altres no et diran res per no quedar en evidència”, comentava un sincer Maldonado sobre què pot suposar per l’equip no lluitar per una fita clara.

   

  Abans de jugar contra l’Unicaja, el tècnic recorda que el FIATC Joventut “no està salvat”, fet que evita que la plantilla “caigui en terreny de ningú”.

   

  En relació al joc del pròxim rival de la Penya, Salva Maldonado adverteix els seus jugadors. “Hem d’acceptar que el partit serà molt físic. Unicaja està jugant millor amb el S.O.S activat i estic segur que ens pressionarà molt”, relatava l’entrenador adrianenc en la prèvia del xoc. Resulta evident que l’aportació coral s’ha de convertir en l’arma verd-i-negra més preuada per assaltar el Carpena.