Abalde: “Autocrítica, estar units i treballar més que mai”

  0
  45
  1516_CJB-ICL (21).jpg

  30/03/2016 – L’aler gallec té clares quines han de ser les consignes a seguir pel FIATC Joventut per tal de fer un pas endavant.

   

  És el més jove, però no per aquest motiu s’amaga. Si alguna cosa té Alberto Abalde és desimboltura, tant dins de la pista com a l’hora d’atendre els mitjans. Després de l’últim partit perdut contra l’ICL Manresa (63-76), el talent del planter verd-i-negre parlaria clar.

   

  “Es va oferir una mala imatge davant l’afició i la gent va marxar cap a casa una mica descontenta. Ho entenc perfectament. Hem de fer autocrítica, estar units i treballar més que mai”, declarava Abalde.

   

  Sobre com queda d’afectada la moral de la plantilla després de l’últim encontre perdut, el gallec apel·la al caràcter. “Resten encara quasi dos mesos de competició. Ens falta un dels trams de la temporada més importants i no podem abaixar els braços. Aquest sotrac s’ha de superar”, deixava clar.

   

  L’exterior de la Penya reconeix que l’equip ha de millorar les seves prestacions, sobretot si vol donar la sorpresa en un feu complicat com el Martín Carpena. “Manresa és un bon equip, però nosaltres no vam estar a l’altura. Ara és el moment de fer un pas endavant, jo el primer, i empènyer l’equip cap amunt”, assegurava el jove format al planter verd-i-negre.

   

  Com sempre ha fet, Alberto Abalde continua exigint-se molt a si mateix, conscient de l’ajuda que pot suposar la seva qualitat ofensiva. “Fa dos partits que individualment no em surten les coses. Especialment el dia del Fuenlabrada. He de fer autocrítica. Davant el Manresa vaig estar 21 minuts a pista. No em puc quedar en només dos punts”, deia el gallec abans d’un dels entrenaments d’aquesta setmana.

   

  “Si genero poques situacions ofensives per l’equip, no és culpa ni de l’entrenador ni dels companys. Sóc jo que he de millorar. L’única solució és el treball”, apuntava Abalde tot seguit.

   

  En relació al pròxim compromís de Lliga Endesa, el jugador del FIATC Joventut creu que la millor manera d’encarar-lo és no pensar gaire en quin moment es troba el rival. “Estigui millor o pitjor, l’Unicaja sempre és l’Unicaja”, advertia Alberto Abalde en forma de prèvia.