Salva Maldonado: “Hem arribat cansats a la pròrroga”

  0
  1429273274125k.jpg

  03/05/2015 – El tècnic marxa de Bilbao content amb el “treball general de l’equip”, tot i no haver aconseguit un triomf que hauria estat clau.

   

  El FIATC Joventut va sortir derrotat de la seva visita a Miribilla. Com és habitual aquesta temporada, el matx contra el Dominon Bilbao Basket es va decidir en un cara o creu final, en aquesta ocasió en forma de pròrroga (95-92)

   

  “Hem començat molt bé durant el primer quart i després l’equip ha anat perdent el to. El segon període ha estat del Bilbao, ja que les pèrdues ens han limitat una mica”, declarava Salva Maldonado per encetar la seva roda de premsa post partit.

   

  “A la segona part, semblava que el Bilbao podria dominar el partit. Les pèrdues de pilota ens han tornat a fer mal. Han marcat les deu possessions menys que hem tingut nosaltres”, afegia el tècnic verd-i-negre a la sala de premsa de Miribilla.

   

  Segons Maldonado, “a la pròrroga, el rival ha estat llest forçant faltes. Sobretot els seus jugadors importants”. L’entrenador del FIATC Joventut va reconèixer que els seus jugadors havien “arribat una mica cansats i al límit” al temps extra.

   

  Tot i caure, Maldonado també va reiterar les opcions de triomf que havia disposat la Penya durant tot el duel. “Bilbao ha guanyat, però nosaltres també podríem haver guanyat. Estic content pel treball global de l’equip”, va destacar l’entrenador adrianenc.

   

  Per tancar la seva compareixença davant dels mitjans, Salva Maldonado va valorar com algunes “faltes innecessàries” comeses pel FIATC Joventut havien limitat les opcions verd-i-negres.

   

  “Ells han sabut treballar les nostres deficiències. Han castigat molt als nostres bases”, va sentenciar Salva Maldonado abans d’abandonar el Bilbao Arena Miribilla.