Salva Maldonado: “Hem de controlar els nervis”

  0
  42
  13767.jpg

  21/04/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut confia en poder repetir el nivell de joc mostrat contra el València, però millorant el final de partit de l’equip.

   

  En la tornada als entrenaments, la derrota soferta per la Penya el passat diumenge davant del València Basket (91-95) encara es recordava com una gran oportunitat perduda.

   

  “Vam tenir tres quarts molt bons i un últim període molt deficient en atac. Molta ansietat, poc encert… La valoració va ser de -2”, reconeixia Salva Maldonado, valorant els bons i els mals moments del FIATC Joventut contra el conjunt taronja.

   

  “És cert que l’equip va jugar 30 minuts en la línia desitjada, posant molt ràpid la pilota a camp contrari. L’aspecte positiu és que l’equip va competir molt. L’aspecte negatiu és que ens vam tornar una mica bojos. Quan va començar el desencert, no vam tenir el cap fred i el València va ser més llest que nosaltres”, recalcava el tècnic adrianenc.

   

  En una setmana clau per les aspiracions de play-off del FIATC Joventut, Salva Maldonado restava importància als resultats que puguin obtenir els rivals directes.

   

  “Nosaltres hem d’arribar a una xifra de victòries concreta. Penso que amb 19 triomfs, el play-off seria quasi matemàtic. Tenim cinc partits per aconseguir aquestes tres victòries, més enllà dels resultats de la resta. De moment anem per davant”, apuntava l’entrenador verd-i-negre.

   

  Segons Maldonado, per arribar a l’objectiu del play-off “l’únic que hem de fer és treballar, arribar en bones condicions al partit, estar a un bon nivell competitiu i guanyar; que no és fàcil”.

   

  Més enllà dels rivals, ara és el moment de sumar com més victòries millor. Només així la Penya es podrà assegurar el seu bitllet per la post temporada. Aquest dissabte (20:30h), l’Olímpic viurà una nova final en la visita del GBC.

   

  “És evident que és una oportunitat per nosaltres, és igual si es tracta del València o del Gizpuzkoa. Farem malament si ens posem a pensar que el Gipuzkoa està tocat”, declarava Salva Maldonado.

   

  Segons el tècnic del FIATC Joventut, “jugant a casa hem d’aconseguir estar a bon nivell i controlar els nervis. L’altre dia van aparèixer. Jugar a casa és molt bo, però quan la cosa es complica, a vegades no és fàcil ser el local”.

   

  Per l’entrenador adrianenc, “el Gipuzkoa ha perdut a un referent com Dean, però ha signat a un altre jugador ràpidament. És un equip molt estructurat i amb una base clara. Crec que ens posarà problemes i que caldrà estar preparats per competir durant 40 minuts i patir”.