Salva Maldonado: “Hem picat pedra”

  0
  47
  1415_CJB-BXA (4).jpg

  06/04/2015 – L’entrenador del FIATC Joventut va destacar la capacitat de lluita que va mostrar l’equip per tal de derrotar a la Bruixa d’Or Manresa (82-63).

  No va ser el partit més atractiu, però sí el més efectiu per recuperar part de la moral perduda. La Penya va saber esperar el seu moment per derrotar al Manresa i tornar a recuperar el cinquè lloc de la classificació de la Lliga Endesa.

  “No ha estat un partit molt lluït. S’ha vist un inici amb domini de les defenses i amb errades, però nosaltres hi hem anat molt. Hem sigut perseverants, rebotejant molt bé en atac i hem estat molt bé en defensa”, reconeixia Salva Maldonado per encetar la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació.

  “Amb el 43 a 43 la cosa s’ha complicat bastant, però l’equip sempre ha tingut a jugadors referents. La sortida de l’últim quart ha estat definitiva. Hem seguit treballant en defensa amb els veterans fent-ho molt bé. La ratxa de Hannah ha trencat el partit”, afegia el tècnic del FIATC Joventut.

  Per Salva Maldonado, la Penya va ser millor “globalment” i la fam de l’equip va acabar decantant el partit. “Després de quatre derrotes seguides, la nostra fam de victòries ens ha donat un plus. L’equip ha perseverat, ha esperat el seu moment i l’ha trobat”, comentava Maldonado. 

  L’entrenador del FIATC Joventut va recordar com l’equip havia tingut “molts problemes en el rebot” al llarg de les últimes jornades. Contra la Bruixa, la plantilla verd-i-negre va disposar “de moltes més possessions” i va “picar pedra” per imposar-se al rival.

  Segons el tècnic verd-i-negre, “a l’inici, l’equip ha estat ansiós, però ha anat a totes. S’ha tingut energia per superar els moments d’errades. Això denota que el cap va bastant bé i que cal esperar els moments bons”.

  A banda de valorar el triomf contra la Bruixa d’Or, Maldonado també va parlar sobre les conseqüències que pot tenir aquest resultat pel FIATC Joventut.

  “Les derrotes creen incertesa i desconfiança. Aquesta victòria ens dóna tranquil·litat. Espero que ens doni energia i tranquil·litat per retrobar el joc de l’inici de la temporada”, declarava l’entrenador verd-i-negre.

  Sobre aquesta qüestió, Maldonado també va assegurar que la plantilla busca acabar amb els dubtes que s’havien generat després dels darrers mals resultats aconseguits per l’equip.

  “Volem que els dubtes desapareguin. Això buscarem en el tram final de la lliga. Si ho aconseguim, aconseguirem victòries”, apuntava l’entrenador adrianenc. Tot i que l’equip “està jugant pitjor a la segona volta que a la primera”, Maldonado creu que els veterans “s’estan retrobant” i que contra el Manresa ja es van poder veure alguns detalls del joc verd-i-negre de principis de temporada.

  “Ofensivament, els últims deu minuts han recordat a l’inici de la temporada”, reconeixia Salva Maldonado, parlant del darrer quart jugat pel FIATC Joventut contra la Bruixa d’Or.