Salva Maldonado: “Hem treballat per tenir oportunitats però les hem deixat escapar”

  0
  45
  maldonado_4.jpg

  08/10/2012

  El tècnic verd-i-negre va lamentar les "males decisions" que van costar el partit a la Penya, però va reconèixer que "la línia de treball és bona"

  Minuts després de deixar escapar la victòria, encara en calent, Salva Maldonado lamentava les "males decisions" que van fer perdre el partit a la Penya.
  "A l'última jugada ells estaven en zona i nosaltres amb 4 jugadors petits per buscar un triple, però no hem arribat a llançar", explicava Maldonado, que va considerar que "hem treballat per tenir oportunitats, però hem pres males decisions i les hem deixat escapar".

  El tècnic verd-i-negre va reconèixer que tot i que el seu equip "ha tingut alt i baixos, mai hem marxat del marcador i hem tingut més opcions de guanyar que de perdre", i va admetre que cal millorar en alguns aspectes com "les pilotes perdudes i el rebot defensiu".

  De Fisher va dir que "a la primera part ha estat una mica caòtic perquè no sabia alguns moviments nous, però a la segona ens ha tornat a posar en el partit amb la seva agressivitat en atac. He acabat amb dos bases perquè són els que avui més ens podien aportar".

  Pel tècnic verd-i-negre, "és important que no ens afecti aquesta derrota perquè cada partit és una història i estic content de la línia de treball que portem. hi ha concentració per treballar i lluita per competir", va concloure Maldonado.