0
    26

08/10/2012

Parroquials i montgatins van ser els únics vencedors d'una mala jornada pels equips de la comarca

Balanç negatiu a la 4a jornada de la Copa Catalunya en la que només 2 dels 5 equips de la comarca, els que jugaven a casa, van poder guanyar.

El Sant Josep va acabar aconseguint la victòria contra el Blanes per 80 a 79 amb una cistella decisiva d'Alberto Reyes a 1,4 segons del final.
    Els parroquials van arribar a perdre de 16 punts fins que la pressió defensiva i l'encert de Reyes -va tornar a ser el millor amb 20 punts i 16 rebots-, Diego i Dario van capgirar el partit. Novament Hermoso, amb una esmaixada als darrers minuts, i Colomer, atrapant el rebot ofensiu abans de l'últim tir, van ser necessaris per aconseguir la victòria.

El Montgat va poder amb el líder, el Sant Cugat, per 86 a 80 en un partit que es va començar a decidir des del principi.
    Els de Xavi Bassas van sortir com una moto i gràcies a l'encert –31 punts en els 10 primers minuts– i la defensa de Salvador sobre Forné, el cervell dels del Vallès, va arribar a manar per 20 punts.
    A la represa, el Montgat es va relaxar però mai va veure perillar un triomf que va certificar des del tir lliure. Cuesta amb 21 punts i Rubén Morales amb 21 de valoració van tornar a ser els més destacats.

El Natzaret va tornar a caure contra el Quart per 75 a 66 en el tercer partit seguit que juga a domicili. Els de Vidal Sabaté vénen de jugar i perdre a Mataró, Arenys -amb el que van fer un canvi de jornada-, Quart, i encara els queda un altre partit fora contra el Sant Cugat.
    A la dificultat del calendari, se li afegeix que l'equip no està circulant bé la pilota en atac i té problemes amb el llançament exterior.
    Tot i això, amb una imatge molt millor que la dels últims partits, els de Badalona manaven per 6 punts a meitat del 3r quart, i per 2 al acabar el període. Llavors el Quart va plantejar una zona i al Natzaret se li van apagar els llums.
    Després d'un mal llançament o una pilota perduda sempre hi havia un contraatac gironí per acabar sentenciant el partit a l'últim quart. Garuz va ser el més entonat amb 11 punts i 10 rebots.

El Santa Coloma va patir la segona derrota consecutiva en perdre contra el Mollet per 87 a 71. Els de Cristian Bañuelos, que només compten amb 3 pivots a la plantilla, van presentar-se a Mollet sense Pau Andreu ni Albert Berenguer.
    L'únic pivot, Dani Merchant, es va multiplicar per ajudar al seu equip -15 punts i 21 de valoració en 38 minuts- i juntament amb els germans Balagué -14 punts cada un- van mantenir el Santa Coloma fins al tercer quart (59 a 59).
    Llavors es va notar en excés cansament i el Mollet va trencar el partit amb un ràpid parcial de 10 a 0 construït a base de contraatacs.
    Per part del Santa Coloma van jugar 8 jugadors, 7 del primer equip. Per part del Mollet, Pascal i Viñallonga, dos exjugadors de la comarca, van ser els millors amb 24 de valoració cada un.

L'UBSA no es va poder endur la victòria del camp del Salt, un dels equip més conjuntats de la categoria, contra el que va perdre per 72 a 67.
    Els de Xavi Castillo, amb moltes cares noves, encara no són capaços de ser consistents els 40 minuts, i ho van pagar amb un mal segon quart que els va fer anar 13 avall a la mitja part.
    Els adrianencs van remuntar amb el quartet Corrales, Crespo, Carceller i Robles -tots ells jugant més de 30 minuts- però a la jugada per empatar no van trobar encert, i el Salt va respondre amb un triple. L'UBSA va acusar un mal dia en el llançament exterior (3 de 20 en triples).