Salva Maldonado: “La implicació dels jugadors m’ha encantat”

  0
  11
  1415_CR_CUARTOS_CJB-HGC_1Q (15).JPG

  21/02/2015 – El tècnic del FIATC Joventut va destacar el paper dels veterans com a clau del triomf de la Penya contra l’Herbalife Gran Canaria (67-74).

   

  “Tensió”. Aquesta va ser la primera paraula formulada per Salva Maldonado en la roda de premsa post partit. L’entrenador adrianenc va voler felicitar els seus jugadors per l’esforç titànic realitzat i per haver estat capaços de sobreposar-se als moments difícils.

   

  “Al tercer quart hem patit una crisi, però no hem perdut la compostura. Els veterans han pres les regnes de la situació”, va declarar per començar Salva Maldonado. Segons el tècnic de la Penya, l’equip va anar “de menys a més en els minuts finals”.

   

  “En un final ajustat era previsible que el rival jugués amb més pressió”, va recalcar Maldonado. L’entrenador del FIATC Joventut va sorprendre afirmant que l’equip havia jugat “per sobre de les expectatives que jo tenia”, donades les dificultats físiques i la baixa moral de la plantilla després de perdre el derbi contra el Barça.

   

  Sens dubte, la defensa va ser la pedra angular de la classificació per les semifinals. “Veníem de fer una defensa que li va permetre al Barça esclafar-nos. L’equip m’ha encantat en aquest aspecte. M’ha encantat la implicació”, va comentar Salva Maldonado en roda de premsa.

   

  Sobre Suton, el tècnic no es va mostrar gens confiat per poder-lo tenir avui contra el Madrid. “Dubto molt que pugui jugar. Avui no podia ni escalfar”, va revelar Salva Maldonado.

   

  Seguint amb la seva valoració del partit davant del Granca, Maldonado va destacar que el FIATC Joventut és “un equip, per a tot”. “A vegades la joventut ens passa factura, però avui els joves han fet la seva feina i han donat suport. Han estat valents i responsables”, va declarar el tècnic adrianenc.

   

  Referint-se a Sergi Vidal, l’autèntic líder de la Penya sobre el parquet, Salva Maldonado va qualificar la seva actuació “d’excel·lent”. “Venia d’alguns partits discrets i s’ha carregat el pes ofensiu a l’esquena. La seva experiència ens ha valgut”, va dir l’entrenador verd-i-negre.

   

  Tirant de la sinceritat que sempre el caracteritza, Maldonado va reconèixer que durant el partit havia estat “tranquil”, observant com els seus jugadors “s’ho deixaven tot”.

   

  “Quan veus a Miralles que segueix jugant amb el dit trencat o a Savané quasi amb l’ampolla d’oxigen i que segueix amb aquella mirada de competir, doncs et quedes ben tranquil”, va dir el tècnic.