Savané: “Els problemes ens han motivat”

  0
  1415_CR_CUARTOS_CJB-HGC_1Q (14).JPG

  21/02/2015 – El pivot senegalès va tancar el duel de quarts de final content per la classificació, però dolgut després d’haver eliminat a l’Herbalife Gran Canaria.

   

  Sitapha Savané mai havia arribat a unes semifinals de Copa del Rei. Durant la seva llarga etapa a las Palmas, l’interior havia buscat en moltes ocasions aconseguir aquesta fita, però el destí li guardava una de les seves darreres oportunitats a Badalona.

   

  “No ha estat el partit més vistós, però hi ha hagut molta tensió”, reconeixia Sitapha Savané en la roda de premsa posterior al partit. “El Gran Canaria ha sortit amb moltes ganes, però nosaltres hem sabut estar. En els moments dolents no hem defallit i hem estat junts”, va declarar un dels capitans de la Penya.

   

  A nivell personal, Savané no va qualificar “d’amarga” la victòria, però sí “d’agredolça”. “Aquest és un objectiu que he perseguit molt i aconseguir-lo contra un equip on hi he estat tants anys és complicat”, va dir Savané. “Sabia que no sortiria del tot content del partit, passés el que passés”, va afegir el pivot.

   

  Tornant a la valoració del duel contra l’Herbalife, Savané va apuntar com, amb el pas dels minuts, “la pressió ha anat més cap al Gran Canaria”. El FIATC Joventut, per la seva part, va saber superar tots els contratemps físics, mostrant una actitud defensiva brillant.

   

  “Al llarg de la primera volta hem destacat per superar els contratemps que hem tingut. Els problemes ens han pogut motivar per tirar això endavant”, relatava Sitapha Savané.

   

  En darrer lloc, l’interior verd-i-negre va deixar clar que ara era el moment de “sentir-se orgullós” de l’equip, ja que observant el quadre de semifinals “es veu que hi ha un club que destaca per un pressupost molt més baix que la resta”.