Salva Maldonado: “L’equip ho ha donat tot”

  0
  1415_CR_SEMIFINAL_CJB-RMB_3Q (8).JPG

  22/02/2015 – Sense cap retret, l’entrenador del FIATC Joventut va realitzar la seva darrera roda de premsa de la Copa del Rei 2015.

   

  Conscient d’haver fet bé la feina, Salva Maldonado encarava la seva última intervenció davant dels mitjans de comunicació amb una actitud ben serena. La Penya acabava de quedar eliminada de la Copa contra un Madrid superlatiu durant la segona meitat del duel (83-100).

   

  “Mentre hem estat frescs, ens hem sentit bé”, afirmava Salva Maldonado, aportant la primera de les claus de la derrota. “Hem fet tot allò que hem pogut. S’ha vist que no és suficient per guanyar al Madrid, però estic content amb el rendiment de l’equip. Els jugadors ho han donat tot”, afegia el tècnic.

   

  Durant el tercer període del partit, i després d’un primer temps brillant (52-46), “físicament” la Penya no es va sentir “capaç de frenar al Madrid”. A més, les pèrdues verd-i-negres van “penalitzar molt” a l’equip de Maldonado, reconeixia l’entrenador.

   

  “Crec que es pot jugar millor, però no podem fer 40 minuts jugant com a la primera part”, va dir l’entrenador del FIATC Joventut. Durant la seva roda de premsa, Salva Maldonado va assegurar que l’equip “marxa de la Copa content”, perquè s’ha aconseguit competir “sense queixar-nos dels problemes que hem tingut”.  

   

  La Penya va caure ahir contra el Madrid “sent fidels a la nostra fórmula: la d’anar a l’atac”. “D’una altra manera també hauríem perdut, però no sent nosaltres”, va reconèixer Salva Maldonado.

   

  Per acabar, el tècnic va assegurar que no tenia cap motiu per “recriminar res” als jugadors. “El Madrid ha fet una gran sortida al tercer quart que ens ha agafat amb el peu canviat. Ens han deixat tocats i ens han dominat”, va dir Maldonado.