“Tocats, però satisfets”

  0
  45
  1415_CR_SEMIFINAL_CJB-RMB_3Q (6).JPG

  22/02/2015 – Després de quedar eliminats davant del Madrid a les semifinals de la Copa del Rei (83-100), els jugadors del FIATC Joventut van fer balanç del seu paper a Gran Canaria.

  Assumir una derrota dura com la soferta ahir contra el Real Madrid, sobretot després d’haver estat capaç de controlar el ritme durant la primera meitat del duel (52-46), no és feina fàcil.

  Abans d’abandonar el Gran Canaria Arena i ja amb les pulsacions més baixes, diversos integrants de la plantilla verd-i-negra ens van oferir les seves impressions, un cop confirmada la seva eliminació.

  Goran Suton va felicitar a Suárez i Llovet per la feina realitzada i va declarar que “estarà llest” pel pròxim partit de lliga del FIATC Joventut. A Sergi Vidal li costava extreure conclusions positives després de la derrota, tot i assegurar que no es podia “recriminar res a l’equip”.

  Alberto Abalde, per la seva part, va valorar positivament la seva primera experiència en una Copa del Rei. Per últim, Sitapha Savané va reconèixer que el final de la competició havia estat “una mica amarg, per una persona tan competitiva” com ell. Adjuntem el vídeo amb les declaracions dels jugadors del FIATC Joventut.