Salva Maldonado: “L’Iberostar ha fet més mèrits per guanyar”

  0
  39
  IBE-JOV (11).jpg

  28/02/2016 – El tècnic del FIATC Joventut analitza les claus de la derrota soferta per l’equip verd-i-negre al Santiago Martín (73-68).

   

  Tot i tenir opcions de guanyar fins al darrer minut, la Penya no completaria un partit massa vistós a Santa Cruz de Tenerife. A la Laguna, la formació dirigida per Salva Maldonado cometria més errades que l’Iberostar, factor decisiu per entendre el resultat final. Els badalonins, això sí, disposarien de dos triples que haurien pogut canviar el resultat.

   

  “El partit ha estat molt travat. L’Iberostar ens ha fet apurar molt, obligant-nos a jugar d’una forma diferent durant el tercer quart. Crec que han estat més hàbils que nosaltres en els petits detalls que calen per guanyar aquest tipus de partits”, declarava Salva Maldonado després de confirmar la derrota.

   

  “Nosaltres hem arribat a un final no desitjat. Estant un a sota hem fallat un triple i penso que s’ha comès una falta innecessària. El rellotge de possessió ha tornat a 14 segons i l’Iberostar tenia diverses faltes per fer. Això t’obliga a preparar dos atacs perquè saps que t’aturaran el joc”, afegia l’entrenador adrianenc, seguint amb la seva valoració a RCB.

   

  Segons Maldonado, l’Iberostar Tenerife faria “més mèrits per guanyar” que el FIATC Joventut i sabria cercar millors situacions de joc perquè el seu joc interior pogués brillar. La Penya, en canvi, patiria per dins.

   

  “Durant la setmana tampoc s’ha pogut fer una bona feina per acoblar el joc interior. Les aportacions han estat poc positives. Avui, Niang ens ha fet molt mal, perquè al final el Tenerife volia que la pilota anés cap a dins”, comentava Salva Maldonado.

   

  “El joc interior no ha tingut el rendiment que esperava, tot i que tampoc s’ha de focalitzar en això. Al final, hem anat sumat errades en alguns detalls que hem de treballar”, reconeixia el tècnic adrianenc a continuació.

   

  Malgrat la derrota, Maldonado es mostraria tranquil amb la situació classificatòria del bloc verd-i-negre. El FIATC Joventut competeix, fet que l’acosta cada cop més a les victòries.

   

  “Repeteixo el mateix missatge que el dia del València. Estaré tranquil sempre que vegi que l’equip competeix per guanyar. Si Suton fica el seu triple, potser tot hauria canviat, però és evident que s’ha de millorar”, explicava l’entrenador de la Penya a RCB.

   

  Com a aspectes positius executats a Tenerife, Maldonado destacaria “la defensa del cinc per cinc” i “el pas endavant de Mallet”. “Feia temps que no jugava així”, afirmava el tècnic sobre l’actuació del base de Leesville.