Salva Maldonado: “M’agradaria veure un equip més consistent”

  0
  Untitled-1www1-680x392.jpg

  23/02/2016 – El tècnic verd-i-negre es marca aquest objectiu abans de començar a encarar l’últim terç de la temporada.

   

  Un cop abaixat el teló de la Copa del Rei, el FIATC Joventut ha tornat a la feina pensant en la Lliga Endesa. Després d’uns dies de descans i desconnexió, la Penya ja prepara la visita del pròxim diumenge a la pista de l’Iberostar Tenerife, ara mateix un rival directe dels verd-i-negres.

   

  Tot i que Albert Miralles encara no està al cent per cent, l’aturada de la competició li ha anat bé al FIATC Joventut per tal de carregar bateries. “Estar 15 dies sense competir és l’única mancança que patim en aquesta aturada. Des del punt de vista mental i físic, ens ha ajudat molt”, reconeixia Salva Maldonado, atenent els mitjans en un dels entrenaments de la setmana.

   

  Fins a la cloenda del curs, el conjunt verd-i-negre encara haurà de jugar 14 compromisos oficials, xifra elevada i que encara deixa marge de maniobra per créixer i millorar com a grup.

   

  “M’agradaria veure un equip més consistent. Per començar, voldria veure un bloc sencer i que pot entrenar. La línia de competició i de concentració del dia del València és la que ens interessa. Si la mantenim, ens aproparem a les victòries”, destacava Maldonado a l’hora de projectar un objectiu definit pels pròxims 14 partits.

   

  Segons el tècnic adrianenc, “l’equip ha de fer un pas més”, maniobra que s’ha de començar a gestar el pròxim cap de setmana a Tenerife. “L’Iberostar està jugant bé, però té els resultats que té i interpreto que voldrà sumar ràpidament. A hores d’ara, tothom té objectius perquè els camins estan marcats. Nosaltres també”, reconeixia l’entrenador del FIATC Joventut.

   

  Penya (8/12) i Iberostar (8/12) empaten en l’onzena i la dotzena plaça de la classificació, fet que aporta encara més importància al duel que el pròxim diumenge es jugarà al Santiago Martín.

   

  Després de consolidar-se com “un equip que històricament era molt sòlid a la seva pista”, aquest any l’Iberostar  “està tenint problemes” actuant com a local. El FIATC Joventut vol beneficiar-se d’aquesta situació, tenint ben clara la complexitat del partit.

   

  “L’Iberostar és un rival complicat. Amb el canvi d’entrenador han modificat bastantes coses i compten amb diversos jugadors que poden doblar posicions. Tàcticament és molt diferent a nosaltres i funciona molt a ratxes”, analitzava Salva Maldonado en la prèvia.