Sàbat: “L’Iberostar és un equip que necessita anotar”

  0
  1450723162032.jpg

  23/02/2016 – El base de Llagostera jugaria al Santiago Martín durant dues temporades, aconseguint inclús un ascens a la Lliga Endesa.

   

  El FIATC Joventut torna a la càrrega el pròxim diumenge (13:30h) i ho fa visitant un dels rivals de la seva lliga: l’Iberostar Tenerife. El conjunt de Txus Vidorreta exhibeix el mateix balanç que els verd-i-negres en la classificació de l’ACB (8/12) i, igual que la Penya, també ha passat per moments d’irregularitat.

   

  “Hem desconnectat uns tres dies. Des de l’agost que això no passava i ens ha anat bé. Ara tornem a la feina i intentarem aprofitar la setmana llarga. Tenim ganes de fer-ho bé a Tenerife”, relatava Albert Sàbat en la tornada als entrenaments.

   

  El base verd-i-negre creu que l’equip ja té “l’estabilitat necessària per fer un bon últim terç de lliga”, tot i que ara mateix el més important és fixar-se objectius a curt termini. “De moment hem de pensar en el primer partit que ens arriba”, advertia el jugador de Llagostera.

   

  Sàbat, amb passat a l’Iberostar, descriu amb detall la naturalesa del pròxim rival del FIATC Joventut. “Vaig jugar a Tenerife durant dues temporades. El Santiago Martín és una pista difícil i, pel que fa al rival, crec que l’Iberostar és un equip que necessita anotar. Juga ràpid, igual que nosaltres”, valorava l’exterior gironí en la prèvia.

   

  Durant les seves dues temporades a territori insular, Albert Sàbat aconseguiria guiar el Tenerife fins a la màxima categoria del bàsquet nacional, certificant l’ascens en l’edició 2011-2012 de la LEB Or.

   

  “En tinc un gran record. Van ser dos anys bonics. En el primer ens van eliminar al play-off d’ascens, però la segona temporada vam pujar a falta d’un mes per acabar la lliga”, recordava un Sàbat que ara defensa els colors del club que li ha donat l’opció de gaudir de l’ACB.