Salva Maldonado: “Sabem què és Manresa”

  0
  43
  DSC_0220.JPG

  25/11/2014 – L’entrenador del FIATC Joventut valora l’experiència dels seus jugadors com un factor positiu a l’hora d’encarar la visita al Nou Congost.

   

  La Penya afronta dissabte (20h) un partit d’extrema dificultat a la capital del Bages. La Bruixa d’Or Manresa, darrer classificat de la Lliga Endesa, s’està jugant la vida i necessita vèncer com sigui per no començar a despenjar-se. Tot i els problemes que està patint l’equip de Pedro Martínez, Salva Maldonado assegura que guanya al Congost no serà gens senzill.

   

  “És un projecte que ha nascut amb dificultats des del punt de vista dels jugadors. Tenen un mateix entrenador des del principi i sembla que porten una línia bona, però també és cert que van fent canvis”, valorava l’entrenador verd-i-negre sobre la Bruixa d’Or.

   

  “El Manresa ha patit amb les lesions i això els ha dificultat ser més consistents. Han tingut dos partits per guanyar, especialment a casa, i els han perdut. La lliga no perdona”, comentava el tècnic adrianenc.

   

  Segons Salva Maldonado, la diferència entre equips “és tan curta que si entres al final d’un partit sis o set punts per sota, doncs el partit se t’escapa”. Per l’entrenador de la Penya, el Manresa no ha tingut “continuïtat però sí que ha competit molt bé. Ens espera un partit molt complicat”.

   

  Per Maldonado és molt important tenir ben clar l’ambient que el seu equip haurà de viure al Nou Congost. “La gent que ha anat a Manresa sap què hi ha. És una pista on el públic està molt a sobre. Ells tenen molta necessitat de guanyar”, recordava el tècnic.

   

  “És un equip que a casa intentarà fer-se fort perquè sap que les opcions per anar sumant passen per ser consistents a la seva pista. Espero tenir a l’equip preparat. Tenim a molts jugadors que han jugat allà. Sabem què és Manresa”, afegia l’entrenador del FIATC Joventut.

   

  Visitar el Nou Congost amb el precedent de la derrota soferta contra la Bruixa d’Or durant la pretemporada és, per la Penya, “millor que haver-los guanyat de 30 i a mirar la seva situació a la classificació”.

   

  Sobre les noves incorporacions fetes pel conjunt del Bages, Maldonado assegura que la Penya té “temps per mirar de saber coses d’ells i estar preparats”.