La comunitat educativa de Montigalà fa pressió abans de reunir-se amb Ensenyament

  0
  30
  IMG_7594.JPG

  26/11/2014 – Desenes de persones van marxar ahir fins a la plaça de la Vila per reclamar el compromís i la lluita per les noves escoles Montigalà i Ventura Gassol.

  Desenes de pares, mares i alumnes de l’Escola Montigalà, l’Institut Ventura Gassol i altres centres de Badalona van manifestar-se ahir per reclamar la construcció dels seus nous centres al barri de Montigalà. La marxa va partir del solar on han d’anar els futurs centres, i on el govern local està executant unes obres per arranjar un aparcament, i va arribar fins a la porta de l’ajuntament, on ahir tenia lloc el ple municipal corresponent al mes de novembre.

   

  El col·lectiu educatiu no va tenir la paraula al Ple, tot i haver-la demanat, però es va fer sentir de valent des de la plaça de la Vila i el ple alternatiu, on sí van poder manifestar les seves inquietuds. Representants de les escoles esperen que les seves accions serveixin per fer pressió de cara a la reunió prevista el dia 1 de desembre amb els responsables territorials d’Ensenyament, on també hi seran presents membres del govern local. Tot i que esperaven poder trobar-se amb la consellera Irene Rigau i poder parlar directament d’un calendari i de la possibilitat d’incloure les primeres partides pressupostàries aquest 2015, la comunitat educativa no renuncia a sortir de la trobada amb noves i bones notícies.

   

  El col·lectiu està fent tot el que es troba a les seves mans per aconseguir el seu propòsit. De fet, ha enviat a tots els grups del Parlament una carta per demanar la inclusió de les dues escoles als comptes catalans de 2015.