Salva Maldonado: “Si l’equip està així, no tinc por de res”

  0
  48
  1415_UNI-CJB (8).jpg

  09/02/2015 – El tècnic del FIATC Joventut es queda amb la versió que l’equip va mostrar durant la segona part contra l’Unicaja (81-77).

   

  La sensació que ahir va quedar a les files verd-i-negres va ser la d’una oportunitat perduda. Després de remuntar 17 punts de desavantatge i de posar a Unicaja contra les cordes, la Penya va patir el desgast físic fet durant el tercer quart.

   

  En declaracions a RCB, Salva Maldonado va revelar que durant la setmana havia tingut “dubtes” sobre si l’equip seria capaç de competir a Màlaga. Tot i el calendari que ara ha d’afrontar el FIATC Joventut, el tècnic va ser molt clar i directe. “Si l’equip està així, no tinc por de res”, va afirmar Maldonado.

   

  Valorant la derrota contra Unicaja, l’entrenador adrianenc va lamentar el mal inici de partit, fet que va condicionar massa el duel. “En cinc minuts ens han tret de la pista. Ho comentava a la prèvia. El tema físic seria molt important”, declarava Salva Maldonado.

   

  Segons el tècnic de la Penya, “al segon quart no hem estat del tot bé en defensa però ens hem trobat còmodes en atac. Al tercer hem estat molt bé, però ens hem posat per davant massa aviat. Després això ens ha pesat”.

   

  Maldonado va reconèixer que l’Unicaja va estar “molt més clarivident al final”, tot i reiterar que el treball de l’equip havia estat “molt bo”. “Avui, per exemple, podríem dir coses negatives de Suton perquè ha fet un -4, però penso que el seu treball ha estat bo”, va afegir Salva Maldonado.

   

  Una de les claus del tram final del partit va ser la poca eficàcia que el FIATC Joventut va demostrar en tirs a prop de l’anella. “No hem pogut aixecar ni una bola prop de cistella”, apuntava Salva Maldonado.

   

  Per acabar, el tècnic de la Penya va explicar quina serà la mentalitat de l’equip per afrontar el complicat calendari que s’acosta. “Centrarem tots els esforços en el partit del Barça. Després ja vindrà la Copa”, va declarar Maldonado a RCB.