Una oportunitat perduda

  0
  1415_UNI-CJB (14).jpg

  09/02/2015 – La Penya va estar a punt de trencar la ratxa d’imbatibilitat d’Unicaja al Martín Carpena (81-77), però la sort i les forces no van acompanyar al final.

   

  La ràbia dels jugadors verd-i-negres un cop finalitzat el partit es feia evident. Guanyar per quatre punts a menys de tres minuts per la conclusió després d’haver recuperat un desavantatge de 17 no passa habitualment a Màlaga, i menys aquesta temporada.

   

  Dos dels jugadors més experimentats del FIATC Joventut, Sitapha Savané i Sergi Vidal, van transmetre les seves impressions post partit a RCB, just abans de pujar a l’autocar i abandonar el Carpena.

   

  “Hem començat fatal”, reconeixia Taph Savané a Ràdio Ciutat de Badalona. “Si dones aquest tipus d’avantatge a un equip d’Eurolliga, doncs després s’ha de remar molt i gastar moltes energies per poder tornar”, afegia el pivot senegalès.

   

  “Hem aconseguit tornar, però ens ha faltat una mica d’encert per poder guanyar”, afegia l’interior verd-i-negre. Tot i la dificultat del pròxim partit davant del FC Barcelona, Savané va deixar ben clar que l’equip no abaixarà els braços i seguirà endavant. “No queda una altra. Intentarem competir i guanyar diumenge”, va declarar el pivot.

   

  Un altre dels grans protagonistes del duel va ser Sergi Vidal. El badaloní tornava a Màlaga després de passar les dues últimes temporades vestint la samarreta d’Unicaja. El públic malagueny va rebre a Vidal amb molts aplaudiments.

   

  “A tot arreu on he estat, sempre m’han rebut bé, independentment d’haver jugat més o menys o d’haver estat molts anys o pocs al club”, recalcava Vidal en declaracions a RCB.

   

  Abans d’atendre a la pluja de seguidors que reclamaven la seva atenció després del partit, l’escorta badaloní va parlar de la connexió que va tenir amb el públic d’Unicaja durant els seus dos anys al club.

   

  “La gent ha valorat la bona professionalitat i la bona disposició que he tingut, tot i que les coses no em van sortir com hagués volgut”, va comentar Sergi Vidal.

   

  Parlant del partit, el jugador de la Penya va qualificar “d’una llàstima” la derrota, ja que el FIATC Joventut es va quedar “a prop” de guanyar. “Marxar enfadats al vestidor és un bon senyal després de perdre contra el líder i contra un pressupost molt més gran. Això demostra les ganes que tenim i que no ens conformem amb res”, va sentenciar Sergi Vidal a RCB.