Salva Maldonado: “Temia que l’equip no estigués bé mentalment”

  0
  1516_CJB-ICL (47).jpg

  28/03/2016 – El tècnic del FIATC Joventut reconeix la superioritat exhibida per l’ICL Manresa al Palau Olímpic de Badalona (63-76).

   

  Contra un rival de la seva lliga, feia temps que la Penya no mostrava una versió tan desdibuixada. L’equip de Salva Maldonado sumaria contra l’ICL una de les derrotes més dures del curs, sobretot per la sensació d’impotència que generaria el joc verd-i-negre al llarg dels 40 minuts d’encontre.

   

  “El Manresa ha jugat a un nivell molt superior durant tot el partit. Des de l’inici ens ha marcat el ritme i nosaltres no hem trobat la continuïtat necessària”, declarava Salva Maldonado per encetar la seva roda de premsa post partit.

   

  “S’ha vist a un ICL que anava cap amunt mentre els nostres dubtes incrementaven. Això encara els ha reafirmat més. Penso que la pressió que en principi portava el rival l’hem acabat agafant nosaltres. S’han comès moltes faltes estúpides”, lamentava l’entrenador adrianenc.

   

  Segons Maldonado, la Penya seria “incapaç de canviar el ritme del partit i de generar-li por al rival”, fet que permetria que el Manresa jugués “amb la calma necessària” per vèncer.

   

  “Hem comprovat com un equip que defensa millor pot cometre menys faltes. Els àrbitres no tenen res a veure en aquest tema. La defensa del Manresa ha estat a un gran nivell”, valorava també el preparador del FIATC Joventut.

   

  Sobre si aquesta derrota pot generar dubtes a la plantilla de la Penya, Maldonado exposaria la seva visió dels fets. “Els dubtes són els mateixos que ja tenia. Temia que l’equip no estigués bé des del punt de vista mental. A falta de nou jornades ens podem quedar en una situació d’indefinició perillosa. Ara hem de guanyar el següent partit”, apuntaria per acabar.