Salva Maldonado: “Tenim temps per buscar nous reptes i motivacions”

  0
  60
  DSC_0101.JPG

  07/07/2015 – El tècnic ha rubricat la signatura del seu nou contracte, quedant vinculat amb el FIATC Joventut per les pròximes dues temporades.

   

  Les instal·lacions del Palau Olímpic de Badalona han acollit aquesta tarda l’acte de signatura del nou contracte de Salva Maldonado. Acompanyat per Jordi Villacampa i per Jordi Martí, l’entrenador verd-i-negre ha segellat la firma que el manté com a tècnic de la Penya durant les dues pròximes temporades.

   

  “Crec que dos anys és una bona xifra. És un bon temps per tot plegat. Jo no em trobo cansat. Penso que la meva etapa no ha acabat i estic amb forces”, declarava Salva Maldonado després que la seva renovació es fes oficial.

   

  Pel tècnic, renovar per dos anys més “va bé per tenir estabilitat i per donar continuïtat al projecte esportiu” i “és vital de cara a anar aconseguint petits reptes”.

   

  L’acord entre el club i l’entrenador arriba a principis del mes de juliol, després d’un període de converses que s’ha allargat en el temps.

   

  “Quan s’acaba una temporada sempre s’ha de veure què s’ha fet i cap a on es vol anar. Hi ha situacions que s’han de parlar i al nostre club també. Crec que ens hem pres el temps necessari. No he tingut dubtes, però sí que necessites tenir la màxima informació de moltes coses”, reconeixia Salva Maldonado, parlant de procés que s’ha seguit per arribar a l’acord de renovació.

   

  Sobre la plantilla del pròxim curs, el tècnic té clar que mantenir el bloc “sempre és bo”. “A nosaltres ens agradaria poder continuar amb jugadors de l’any passat. El mercat ens dirà la gent que podem o no podem mantenir. A mi m’agradaria que fossin uns quants. Sempre tenim sorpreses a l’estiu, però ens agraderia mantenir a la gent que se sent identificada amb el club”, deixava clar Salva Maldonado.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut es marca com a repte personal poder encadenar sis temporades consecutives a la banqueta de l’Olímpic, fita que cap tècnic ha aconseguit al llarg de la història de l’entitat.

   

  “Tant de bo pugui estar sis temporades seguides aquí, o inclús més. Ara he signat per dos anys. Si ho aconsegueixo, això serà un bon senyal per tots. A mi m’encantaria perquè voldria dir que el club té estabilitat i passa per coses bones”, assegurava Salva Maldonado durant la seva compareixença davant dels mitjans.

   

  El tècnic adrianenc ha apuntat que hi ha marge suficient per “buscar dins nostre nous reptes i motivacions” i ha ofert una primera pinzellada sobre les fites que es marca de cara al pròxim curs.

   

  “Intentarem estar identificats amb objectius que estiguin una mica per sobre de les coses que se’ns haurien d’exigir. L’equip i el club estarà en aquesta base”, declarava Salva Maldonado.

   

  Tot i reconèixer que la renúncia a l’Eurocup “és desil·lusionant”, el tècnic ha volgut tancar aquest assumpte deixant clar que la decisió adoptada pel FIATC Joventut “forma part de la nostra realitat”. “Ara només cal mirar endavant”, sentenciava Maldonado.