Villacampa: “Amb en Salva sempre hem quedat per sobre de les expectatives”

  0
  29
  FullSizeRender.jpg

  07/07/2015 – El president del FIATC Joventut es mostra satisfet per la renovació de Salva Maldonado i parla clar sobre el traspàs d’Alex Suárez.

   

  Que Salva Maldonado mantingui la seva vinculació amb la Penya suposa la primera pedra per dotar d’estabilitat el projecte esportiu del FIATC Joventut a curt i a mitjà termini. Precisament aquest ha estat el missatge que ha transmès Jordi Villacampa després de l’acte oficial de renovació del tècnic adrianenc.

   

  “Estem molt contents perquè li donem continuïtat al projecte. Per nosaltres era molt important tenir a la nostra pedra angular del grup d’entrenadors. Després, tot serà qüestió que l’estiu vagi avançant”, declarava el president de la Penya.

   

  Segons Jordi Villacampa “en Salva és una persona que coneix la casa i que lliga amb la nostra filosofia de jugadors joves”.

   

  El bagatge de l’entrenador i el coneixement profund dels trets identitaris del FIATC Joventut han fet que l’acord  de renovació sigui per les pròximes dues temporades. “Són dos anys perquè volem donar una mica de continuïtat al balanç històric que tenim. D’aquesta manera hi haurà més estabilitat i el projecte es podrà creure de veritat”, apuntava el president.

   

  El màxim mandatari del club verd-i-negre té clar que la continuïtat de l’equip tècnic “pot ajudar alguns jugadors a seguir apostant per aquest projecte”. Sitapha Savané seria el cas més destacat dins d’aquest grup de jugadors, ja que el pivot sempre s’ha sentit molt recolzat tenint Salva Maldonado a la banqueta.

   

  Fent una mica de balanç, Jordi Villacampa ha relatat els principals actius que Maldonado ha aportat al FIATC Joventut al llarg dels últims quatre anys.

   

  “Ara comencem de zero, però sí que podem valorar el bagatge d’en Salva. Ell ha aplicat la filosofia del nostre club, fent jugar a molts jugadors de la casa. És una persona que transmet molta tranquil·litat, potser en moments en els quals els de dalt ens posem una mica nerviosos”, apuntava en primer lloc.

   

  “Amb ell sempre hem quedat per sobre de les expectatives. Dins del grup d’equips amb el nostre pressupost, sempre hem estat més amunt del lloc on tocaria estar”, assegurava Villacampa a continuació.

   

  Idees clares amb el futur de Suárez

   

  L’anunci oficial del traspàs d’Alex Suárez al Reial Madrid no trigarà. Com a màxim, a principis de la setmana vinent s’hauria de fer oficial. Ara cal desencallar la segona part de l’operació: la cessió.

   

  Tot i que l’aler pivot menorquí vol quedar-se un any més a Badalona, el Madrid demana que la Penya assumeixi la totalitat de la fitxa del jugador (uns 170.000 euros), moviment que el FIATC Joventut no està disposat a acceptar.

   

  Preguntat sobre si Suárez vestirà la samarreta de la Penya la pròxima temporada, Villacampa ha estat molt sincer. “No ho sé. No t’ho puc dir. L’únic que puc dir és que nosaltres treballem per la Penya; no treballem per altres”, etzibava el president en primera instància.

   

  “Treballem per gent de la Penya i per gent que pugui tenir un futur al club. No formem per altres clubs. La cessió hauria de ser molt especial. No pagarem a un jugador d’un altre club per formar-lo”, sentenciava per finalitzar.

   

  És evident, doncs, que el FIATC Joventut prioritzarà invertir els seus recursos en un jugador que pugui tenir un recorregut més ampli dins la disciplina del club. Si la situació actual no canvia, serà difícil veure Suárez a l’Olímpic l’any vinent.