Salva Maldonado: “Veig el play-off molt a prop”

  0
  FUE-JOV (11).jpg

  10/05/2015 – El tècnic del FIATC Joventut celebra el triomf aconseguit per l’equip verd-i-negre al Fernando Martín (73-77), resultat que acosta la classificació per la post temporada.

   

  La Penya va certificar mig bitllet pel play-off a terres madrilenyes. Guanyant al Montakit, el conjunt de Salva Maldonado va aconseguir un cop d’efecte quasi definitiu per assolir el segon gran objectiu de la temporada.

   

  “Hem tingut paciència per aguantar els nervis, tot i començar molt malament. A l’inici no he vist la tensió que ha tingut l’equip al llarg de tota la setmana”, declarava el tècnic del FIATC Joventut a RCB després de vèncer al Fernando Martín.

   

  “Ens ha costat molt entrar al partit, però ho hem aconseguit. Ha estat un partit de molta tensió i l’objectiu era arribar al final amb opcions. Sabíem que si ens posàvem per davant, els nervis passarien factura al Fuenlabrada”, afegia l’entrenador adrianenc, valorant la tasca realitzada pels seus jugadors.

   

  Maldonado faria referència a la capacitat de la Penya per anul·lar parcialment als referents del Montakit en els instants decisius del duel. “Panko ha fallat molt. Crec que l’hem defensat bastant bé durant el 80 per cent del temps. Al final, sabem que un sol jugador no guanya els partits”, declarava el tècnic.

   

  Segons Salva Maldonado, el FIATC Joventut va dur a terme “una feina més repartida. Al principi amb Savané, després amb Vidal i Hannah i a la segona part Suton ha aparegut”.

   

  L’entrenador adrianenc també comentaria el ressorgiment d’un Goran Suton que no va començar bé el matx, però que va aparèixer en els instants finals amb un triple i una cistella al límit de la possessió molt importants.

   

  “Suton té ofici. Hem arribat a un final igualat i és un jugador que ens aporta experiència i saber estar. Estic content perquè és una persona que sempre ho dóna tot, amb més o menys encert”, va apuntar Salva Maldonado a RCB.

   

  Per tancar el capítol d’actuacions individuals, el tècnic verd-i-negre va dedicar elogis a Sitapha Savané, MVP del partit amb un 22 de valoració. “Savané ha fet la feina de capità. Ha estat important, sobretot pel tap final. Ens ha donat aquest punt extra que suposo que tenia ganes de fer”, va destacar Maldonado.

   

  En últim lloc, l’entrenador de la Penya va opinar sobre les més que clares opcions de play-off del FIATC Joventut. “Veig el play-off molt a prop. Estem en bona posició, però hem de pensar en guanyar al Múrcia”, va dir Maldonado abans de marxar del Fernando Martín.