Savané: “Quan t’ho passes tan bé, és difícil pensar en deixar-ho”

  0
  FUE-JOV (1).jpg

  10/05/2015 – El pivot senegalès es va guanyar la condició de MVP al Fernando Martín, tornant a oferir una nova exhibició de fonaments i força física sobre el parquet.

   

  El triomf que ahir va aconseguir la Penya a la pista del Montakit Fuenlabrada (73-77) es podria definir com victòria coral. Però, tot i la bona feina col·lectiva del FIATC Joventut, un jugador verd-i-negre va destacar per davant de la resta.

   

  Sitapha Savané va ser l’heroi de la Penya amb 18 punts, 6 rebots i 22 de valoració. El pivot tancaria el duel amb un 6/9 en tirs de camp i un 6/8 en tirs lliures, fent un últim tap sobre Alberto Díaz que acabaria assegurant la victòria.

   

  “La veritat és que hem vingut molt mentalitzats. Sabíem que seria un partit molt dur, perquè el Fuenlabrada s’hi jugava molt. Nosaltres també”, assegurava Savané a RCB després de vèncer al Fernando Martín.

   

  El pivot del FIATC Joventut destacava com “en moltes ocasions ja hem parlat de partits que hem tingut a prop, però que al final hem deixat escapar. Avui, molts jugadors ho han fet bé en moments claus”.

   

  “Hannah ha aparegut quan ens costava anotar i Miralles també ho ha fet molt bé per mantenir-nos enganxats”, afegia Savané, reconeixent la bona tasca executada pels seus companys.

   

  Tot i estar molt encaminat, per Savané “el play-off no està fet”. “Sóc amant de les matemàtiques. Per tant, hem de seguir. Ara és molt important el pròxim partit contra l’UCAM Múrcia. Espero que tothom ens vingui a animar”, comentava l’interior davant dels micròfons de RCB.

   

  Preguntat pel seu futur, Sitapha Savané feia broma amb la seva ‘joventut’. “Estic molt vell tío! Això s’ha de pensar en cada moment. Després de la temporada prendrem la decisió. La veritat és que, quan t’ho passes tan bé amb aquest equip, és difícil pensar en deixar-ho”, va destacar el jugador verd-i-negre.

   

  En darrer terme, Savané faria referència a la fortalesa mental mostrada pel FIATC Joventut, anant a remolc durant bona part del matx i pressionant l’accelerador en el moment idoni.

   

  “Amb la meva edat, en teoria el que s’ha de tenir és fortalesa mental. En els moments que els veterans estem bé físicament, podem ajudar molt més a l’equip”, va declarar el pivot.