Sánchez-Camacho: “Garcia Albiol és un referent per als alcaldables del PP a Catalunya”

  0
  40
  camacho albiol.jpg

  24/04/2015 – El PP va celebrar ahir un acte a peu de carrer amb la presidenta catalana del partit, Alicia Sánchez-Camacho, que va visitar el passeig de La Salut en companyia de l’alcalde Garcia Albiol.

  El PP va celebrar ahir un acte a peu de carrer amb la presidenta catalana del partit, Alicia Sánchez-Camacho, que va visitar el passeig de La Salut en companyia de l’alcalde Garcia Albiol. La líder del PPC va explicar que ha escollit Badalona per passar el seu primer Sant Jordi fora de Barcelona “per la importància de la ciutat i del seu alcalde, un exemple de gestió i de convivència”, diu. “Garcia Albiol és un exemple en molts aspectes i àmbits de la gestió local. És un dels grans alcaldes de Catalunya”. Sánchez-Camacho va assegurar que Albiol és “la millor opció en positiu”, mentre que la resta d’alternatives, afirma, són “un front contra ell, una opció en negatiu”. “Albiol és un referent per a tots els alcaldables del PP arreu de Catalunya”.

   

  El batlle ‘popular’ va aprofitar ahir per destacar la gestió feta els darrers quatre anys i va posar en valor “la millora de Badalona a nivell intern, però també cap a l’exterior”. Com a exemple, va afirmar que, anys enrere, la ciutat no celebrava la Diada de Sant Jordi i ara gaudeix d’una fira al centre i al passeig de La Salut.