Sant Jordi omple de vida els carrers del Centre i el passeig de La Salut

  0
  36
  IMG_0793.JPG

  24/04/2015 – Una seixantena de parades van ocupar el carrer de Francesc Layret, tallat al trànsit, i la plaça de Pompeu Fabra; també els comerços o entitats van sortir al passeig de La Salut.

  Badalona va tornar a omplir-se de colors i alegria ahir durant tota la jornada per celebrar la festivitat de Sant Jordi. Una seixantena de parades van ocupar el carrer de Francesc Layret, tallat al trànsit, i la plaça de Pompeu Fabra. Enguany, la fira també va ser una realitat al passeig de La Salut, on comerciants i entitats també van sortir al carrer. No oblidar, tanmateix, la XXXVI Fira del Llibre, que va atraure centenars de lectors a la plaça de la Vila.

   

  Òmnium torna a Francesc Layret

   

  Tal i com havia avisat fa uns dies, Òmnium va tornar a ser al bell mig de la fira. Enguany més a prop de la plaça de la Vila, inclús. L’entitat va ocupar durant tota la jornada, juntament amb l’Assemblea Nacional Catalana, un local del tram del carrer Francesc Layret a l’alçada de la plaça de la Vila, on van organitzar actes i activitats durant tot el dia. Altres entitats també van repetir les accions reivindicatives de l’any passat, com ara el Casal Antoni Sala i Pont, que va omplir el seu estand de la plaça Pompeu Fabra de pancartes de protesta. A més, l’entitat va muntar una tauleta a primera hora del matí a la plaça de la Vila, a mode de protesta contra l’Ajuntament per ubicar els estands de les associacions a Pompeu Fabra, en comptes de a Francesc Layret com els comerços i altres institucions, com ara escoles.

   

  El bon clima d’ahir va facilitar l’ambient festiu i la bona afluència que va fer bullir la fira durant pràcticament tota la jornada, amb alguns moments d’apogeu. Es van poder veure roses de tots els olors i colors, llibres per a tots els gustos i alguns productes típics de la ciutat. Aquí teniu algunes imatges de la jornada: