Sant Antoni de Llefià, Coll i Pujol, el Raval, el Gorg, Can Clarís i Canyadó agafen el relleu de les festes majors

  0
  75
  Foto 7-6-15 12 09 37.jpg

  12/06/2015 – Destacades per la 25a Mostra d'Entitats a la plaça Trafalgar i el 30è Correfoc pels carrers de Llefià.

  Arriba un nou cap de setmana ple de festes majors a diversos barris de Badalona, entre els quals Sant Antoni de Llefià, Coll i Pujol, el Raval, el Gorg, Can Clarís i Canyadó.

   

  Sant Antoni de Llefià


  Les festes populars de l'Associació de Veïns de Sant Antoni de Llefià, que van encetar el passat divendres, 5 de juny, s'han allargat durant tota aquesta setmana amb una xerrada de salut, la inauguració d'una exposició del Cercle Artístic de Llefià i una passejada pel barri en mans de l'Arxiu Històric, entre altres.

   

  Ara, aquest dissabte dia 13 -destacat per la festivitat de Sant Antoni-, més d'una cinquantena d'entitats i associacions de la ciutat es congregaran durant tot el matí a la coneguda Mostra d'Entitats, que enguany arriba a la 25a edició, a la plaça Trafalgar. De cara a la tarda, la parròquia de Sant Antoni de Pàdua acollirà la missa solemne (19h) i des de la ronda de Sant Antoni de Llefià, s'iniciarà el recorregut de la VII Tabalada (19:30h), mentre que des del Centre Cívic Torre Mena tindrà sortida al X Correfoc Infantil (20.15h) i el XXX Correfoc de Llefià (22.15h), que donaran per finalitzades les festes populars.   

  D'altra banda, continuant en el mateix barri, l'AV de la Ronda de Sant Antoni de Llefià celebra durant aquests dies, 12, 13 i 14 de juny les seves festes. El llançament de coets i de globus les iniciaran des de la mateixa ronda aquest divendres a les 18h, que donarà pas a un seguit d'activitats destacades pel pregó, que enguany anirà a càrrec del guitarrista i president de l'entitat andalusa Flamenco Vivo, José Maria Parra.

   

  Dissabte continuarà les festes durant tot el dia amb jocs i tallers infantils (10h), trobada de puntaires (10.30h), sardinada, cantada d'havaneres i rom cremat, entre altres, a partir de les 20h. Els espectacles de ball i música, amb la participació d'altres entitats com Casa de Utrera, posaran el punt i final el diumenge a les 18.30h.

   

  Coll i Pujol

  Amb la tradicional sardinada i botifarrada, l'AV de Coll i Pujol celebren les seves festes aquest dissabte, dia 13 a les 20h, a la plaça Oriol Martorell. La festivitat acabarà amb ball popular destinat a tot el públic.

   

  Raval


  Des de la plaça Mag Li Chan, l'AV del barri del Raval organitza per aquest dissabte, de 17 a 21h, una exhibició de dansa i una botifarrada que serà amenitzada amb música i ball. Pel que fa el diumenge, dia 14 de 12 a 18h, se celebraran diverses activitats per la mainada i adults amb una exposició de manualitats, jocs infantils i festa de l'escuma.

   

  Gorg


  Amb motiu de les festes del barri del Gorg, l'AV de Joaquim Ruyra celebrarà aquest dissabte, dia 13 de 10 a 14h, una festa infantil d'estiu i convivència.   

  Can Clarís


  L'AV de Can Clarís organitza un any més una gran sardianda també per dissabte a les 20h, que estarà amenitzada per una exhibició de rumbes i sevillanes i un espectacle musical dels anys 70, 80 i 90. Finalment s'oferirà rom cremat a tots els assistents.

   

  Canyadó


  El passat divendres l'AV de Canyadó van iniciar les seves festes destacant la celebració de la 1a Cursa Pirata Nocturna, on van participar centenars de veïns i Manel Álvarez va ser el guanyador. Ara, aquests dies 12, 13 i 14 de juny remuntarà la festa amb activitats esportives,com les 12 hores de petanca i la traca final amb Bufons del Foci del Toc, entre altres.