Sant Joan de Llefià, el Raval i Gorg agafen el relleu de les festes de barris

  0
  66
  Festes barris.JPG

  17/06/2016 – Un cap de setmana destacat pel concert de Miguel Poveda al parc del Gran Sol

  El darrer cap de setmana diversos barris com van finalitzar amb èxit les seves festes majors. Ara, a partir d'aquest divendres serà el torn de Sant Joan de Llefià, el Raval i el Gorg.   

  Sant Joan de Llefià


  Les festes de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Llefià-Gran Sol inicien aquest divendres, 17 de juny a les 20 hores al parc del Gran Sol, amb el pregó, que donarà pas a l'entrega de premis de la Creu de Sant Jordi  a persones i entitats que han realitzat labors socials pel barri a les 20.30h, i també a l'actuació de l'entitat andalusa Flamenco Vivo, a les 21h. Un dels moments més esperats d'aquestes festes serà el concert gratuït del cantaor badaloní Miguel Poveda, que milers de veïns podran gaudir a les 22h.  El dissabte, dia 18, s'iniciarà a les 10 del matí amb el torneigs de petanca, bitlles i futbol sala; mentre que a les 20h, serà el torn de la sardinada popular, l'actuació del grup de dansa àrab, Samaar, a les 21.30h, i del concert de Sabor de Gràcia, a les 22h, que ens portarà rumba catalana. Tot el matí del diumenge, dia 19, estarà destacat per la festa infantil des de la mancomunitat de la Manzana XIII. A les 22h, el grup andalús Las Migas posarà punt final des del parc del Gran Sol al programa de concerts que substitueixen enguany a la 'suelta de vaquilles'. Aquestes festes s'allargaran fins al 24 de juny per celebrar la revetlla de Sant Joan.   

  Raval

  Des de la plaça Mag Li Chang, el dissabte a partir de les 18h, s'oferiran les exhibicions de les activitats que organitza l'AV del Raval, que aniran acompanyades de la botifarrada s'iniciarà a les 21h. Diumenge, d'11 a 13h, es realitzaran jocs populars per a la canalla i hi haurà una exposició de pintures i manualitats. I finalment, a les 13h, festa de l'escuma.   

  Gorg

  Dissabte també, a les 21h, hi haurà botifarrada amenitzada per Duo Cabana des de les instal·lacions de l'AV del Gorg Mar.

   

  Can Clarís

  A causa de la previsió de pluges per aquest dissabte, l'AV de Can Clarís ha decidit traspassar les exhibicions de ritmes llatins, rumbes i sevillanes, com així també la botifarrada, el rom cremat i l'espectacle musical per al 9 de juliol a les 18.30h a la plaça Joan Miró.