Sant Josep i Minguella apreten al líder

0
    30

14/10/2014 Els dos sumen la tercera victòria i són segon i tercer. El Natzaret es recupera d’un molt mal partit al derbi i el Círcol no pot amb els Lluïsos, líder del grup 2.

Setmana fantàstica del Sant Josep

Gran setmana pel Sant Josep, que ha guanyat els tres partits que ha jugat: diumenge passat contra l’Horta, dijous el derbi a casa del Natzaret i aquest cap de setmana ha resolt un partit complicat contra el Viladecans.

Visitava el Centre Parroquial un equip molt físic i amb molta experiència. El Sant Josep es va trobar un partit molt dur i un rival que portava la iniciativa gràcies al domini de la zona.

A falta de 8 minuts perdien d’11 punts 45-56, però en el pitjor moment van aparèixer Olivares, Arimont i Garcia per liderar la remuntada.

La pressió a tota la pista i els 2×1 van donar-li la volta al marcador, Diego va robar tres pilotes fonamentals i l’equip va estar més encertat en atac en aquest tram final.

Les tres victòries deixen el Sant Josep segon a la classificació, liderant el grup de perseguidors del líder, els Lluïsos. Precisament, aquest dissabte a les 20h els grocs visiten la pista del líder.

Cara per la Minguella en un altre final ajustat

Al partit es van veure dues cares de la Minguella. La primera part, en la línia que es vol treballar aquesta temporada: molta intensitat defensiva i pocs bots en atac per generar avantatges. 41-28 al descans.

El partit semblava controlat i el tercer quart havia de servir per sentenciar el partit, però van arribar els minuts de desconnexió i el partit es va complicar.

La falta de concentració i els errors en atac van fer que el Castellbisbal es col·locaqués per davant a un minut del final.

Aquesta vegada sí, el triple decisiu va entrar i dos tirs lliures d’Àlvar González, del Sènior  B, van fer que la victòria es quedés a casa.

Tot i els tres lesionats, els de Pere García sumen la tercera victòria i es col·loquen en el grup de perseguidors del líder.

La setmana que ve, derbi contra l’UBSA, dissabte a les 19.30h a Can Ricart.

El Natzaret sap patir i guanya a la pista del SESE

Després del mal partit al derbi de dijous passat contra el Sant Josep, el Natzaret necessitava una victòria per treure’s l’espineta.

Va sortir amb moltes ganes però es va trobar amb un SESE molt encertat en triples (7 a la primera part) i amb una defensa que no deixava córrer al Sant Andreu. 35-29 al descans.

A la represa seguia l’encert local, però els de Víctor Carrasco van pujar la intensitat i van trobar l’equilibri per mantenir-se dins el partit, tot i anar a remolc.

A l’últim quart, se li va acabar l’encert al SESE i el Natzaret es va posar per davant al marcador (67-68), gràcies a l’encert de Pulido i Corella.

A falta de 23 segons, el SESE va fallar el triple decisiu i en el rebot fan falta a Riera, que anota un dels tirs lliures per deixar el marcador final en 67-69.

El proper partit, contra el Grup Barna dissabte a Ausias March a les 16h. Després, presentació de tots els equips del club.

El Círcol no pot amb el líder

El Círcol va començar dominant als primers minuts però amb un parcial de 6-18 els barcelonins es van posar per davant.

Al segon quart, la bona defensa dels de Cesc Castellet tenia controlat l’encert visitant. Igualtat al descans (34-35). A la represa, al Círcol li faltava fluïdesa en atac però la defensa els mantenia dins el partit (43-50).

A l’últim quart i quan el marcador estava més ajustat, els Lluïsos van obrir una escletxa de 12 punts que seria definitiva. El Círcol ho va intentar però la qualitat i l’experiència a la categoria del líder no van donar opcions.

El proper partit, diumenge a les 19h a la pista del Castellbisbal.