Sant Roc afronta una onada de 22 desnonaments al gener

  0

  La precarietat al barri de Sant Roc es fa evident amb realitats com aquesta. La Plataforma Sant Roc Som Badalona, iniciativa veïnal molt implicada en la lluita per aturar els desnonaments, ha anunciat que aquest mes de gener el barri afronta una onada de 22 llançaments ja amb data fixada.

  Segons s’afirma des de la plataforma, es tracta de les dades més elevades des que va esclatar la gran crisi de la bombolla immobiliària, el 2008. A la precarietat social al barri s’hi suma el fet que els serveis socials tampoc compten amb l’equip humà necessari.

  De fet, la treballadora social del Servei Bàsic d’Atenció Social 6, Antonella Scano, va fer pública una carta on denunciava que, a partir del dia 10, seria l’única treballadora social de l’oficina per atendre un sector urbà amb problemàtiques i volum poblacional molt semblant al del Raval de Barcelona, on hi ha 10 treballadores socials.

  El primer dels desnonaments de Sant Roc està fixat per avui, al carrer Càceres 10. En un pis propietat d’un fons voltor hi vi una família amb dos nadons.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí