Saps què ha dit el govern sobre l’acció de ‘Tú no eres de Badalona’ al Pont del Petroli?

  0
  40
  12115801_1173303482718602_6619845683554350367_n.jpg

  28/04/2016 – El govern respon a la iniciativa dels administradors del grup de Facebook i explica el manteniment de la infraestructura.

  Després del rebombori a les xarxes socials provocat aquest dimecres per la iniciativa dels dos responsables del grup de Facebook ‘Tú no eres de Badalona si no…’, el govern ha volgut destacar que el manteniment del Pont del Petroli és constant. Segons el regidor d’Espai Públic, Javi López, les reparacions es realitzen de forma “sistemàtica” i assegura que és habitual fer tres o quatres intervencions cada mes.

   

  El responsable de la via pública explica que les actuacions dels dos darrers mesos van tenir lloc els dies 10, 18 i 29 de febrer i 4, 16-17 i 23 de març. El dia 6 d’abril es va reposar senyalització desapareguda i resta efectuar una actuació aquets propers dies, en funció de la disponibilitat de la brigada municipal i de material, encaminada a les lames del paviment de fusta del pont.

   

  La majoria del manteniment està relacionat, precisament, amb els taulons de fusta, però també amb el cablejat de les baranes, que suposa una despesa molt important, i amb les pintades al pont. Una de les causes, al marge de la enorme utilització del pont i l’afectació del mar i la climatologia, és la circulació de bicicletes, que hi passen tot i tenir-ho prohibit per garantir el bon estat de les fustes.

   

  Pel que fa a l’acció reivindicativa dels dos veïns, Javi López l’ha valorat positivament i considera que si tota la ciutadania tingués aquesta consciència per l’espai públic, no s’haurien de lamentar tants desperfectes a indrets singulars com el Pont del Petroli. D’altra banda, ha lamentat que Albiol hagi utilitzat la iniciativa per atacar el govern, quan, el passat mandat, recorda va sancionar amb 15.000 euros diverses persones per pintar un pas de zebra a un vial de Can Ruti.