Sarau organitza un cicle de concerts per a ajudar un projecte social del Raval

  0
  IMG_4696.JPG

  21/11/2014 – Fins al 5 de desembre, la sala de concerts Sarau08911 organitza el cicle #ENSAGRADALAMUSICA, amb Maria Rodes, Brighton64 i Judith Neddermann.

  Del 14 de novembre al 5 de desembre, la sala de concerts Sarau08911 organitza el cicle #ENSAGRADALAMUSICA. Aquest primer programa d’espectacles compta amb les actuacions de Cybee, que van encetar la iniciativa el divendres passat, Maria Rodés (aquest divendres 21), Brighton64 i Judith Neddermann. Els concerts se celebraran a les 22.30 h. i es podran comprar les entrades anticipades a 10 euros a https://www.sarau08911.com. Properament s’anunciarà la programació pels mesos de gener i febrer.

  #ENSAGRADALAMUSICA proposa una nova modalitat d’oci: l’oci socialment responsable. Per aquest motiu, fins al proper 5 de desembre els ‘M’agrada’ i els ‘Compartir’ de les xarxes socials de Sarau08911 i de PaperQ* es convertiran en una aportació econòmica per a Xamfrà, un projecte educatiu del Raval que promou la inclusió social a través de la música, la dansa i les arts escèniques. L’aportació en benefici de Xamfrà corre a càrrec de Sarau08911 i de les bodegues Alta Alella, que han volgut sumar-se a aquesta aventura. També col·laboren el fanzín digital PaperQ* i l’estudi de disseny Casa de Carlota.

   

  Què és Xamfrà?

   

  Xamfrà Centre del Raval és un centre de música i arts escèniques on els alumnes poden matricular-se independentment que puguin o no assumir-ne el cost. La idea sorgeix d’un projecte d’Ester Bonal, directora del centre, a l’Institut Miquel Tarradell del Raval en què la música va esdevenir l’eix aglutinador i potenciador tant de l’autoestima del propi centre com de la dels seus alumnes. Xamfrà arrenca el 2004/2005 amb 16 alumnes i actualment n’acull més de 300. Des de mares de diferents nacionalitats amb nadons, passant per infants des dels quatre anys i fins a l’edat adulta. També integra persones amb diferents graus i tipus de (dis)capacitat.

  La recerca de la sostenibilitat econòmica del projecte obliga l’equip directiu a convertir-se en fundraisers, comercials, experts en comunicació i màrqueting o en emprenedors socials, i és en aquest punt on Sarau08911 i PaperQ* inicien aquest projecte amb la complicitat de: ScannerFm, bodegues Alta Alella i Mondosonoro. A mesura que es vagin ampliant continguts i proposant interaccions a les xarxes socials s’anirà ampliant el nombre de col·laboradors i patrocinadors a qui #ENSAGRADALAMUSICA.