Saumell resol al tram final; el Lloreda cedeix la primera posició

0
    37
    Manel Expósito

Encara no podem demostrar que la Unificació Llefià sigui d’un altre planeta però  podem confirmar que la increïble ratxa de resultats que acumula és única i inigualable a Segona Catalana. Després de la victòria per la mínima contra el CD Montcada (1-0), el conjunt de Jordi Souto s’ha convertit en l’únic conjunt de la segona divisió territorial catalana que encara no ha perdut: 10 victòries i 3 empats.

Diumenge anterior versus els montcadencs, els vermells van haver de pencar de valent per resoldre un matx que s’ennuegava des de la primera part. Es creaven ocasions, però no finalitzaven al fons de la xarxa. Però al minut 75, Álex Saumell va culminar a l’àrea petita una jugada ben trenada des de la banda dreta entre Carlos Naya i Monty. 1-0 i vuitena victòria seguida per ser més líder de 2cat2, després de l’empat del Sant Pol a Santa Perpètua (1-1).

Aquest cap de setmana no hi haurà competició i el pròxim partit serà justament a Sant Pol de Mar (diumenge 15, 12h).

A Tercera Catalana, la notícia de la jornada la va protagonitzar el Lloreda. Els de Benja Portillo van patir una nova ensopegada- sumen 2 punts dels darrers 9 – i es tradueix en la pèrdua de la primera posició. El Vilassar de Mar B és el nou líder del grup 4 després de l’empat lloredatenc contra el Vilassar de Dalt (4-4). Per la seva part, el Young Talent de Ricardo Parra no va finalitzar el seu matx davant el Premià de Dalt. Els maresmencs no van poder completar la convocatòria mínima de jugadors i els tres punts es van quedar a casa. El Pere Gol va caure al camp de l’At. Masnou (2-1).

Mateix desenllaç negatiu van tenir els filials de Pere Gol i Young Talent a Quarta. Derrota verd-i-blanca al camp de l’Albirrojita (1-0) i al del Peregrinos (3-2), respectivament. Finalment, el Pomar manté el pols al Bon Pastor a dalt de tot (0-1 a Can Zam I versus Arrabal). 22 punts de 24 possibles.