Savané: “Es poden canviar els partits fent taps”

  0
  51
  1415_CJB-BXA (13).jpg

  06/04/2015 – El pivot del FIATC Joventut va tornar a ‘volar’ a l’Olímpic, fent aixecar de la cadira als aficionats verd-i-negres amb les seves accions defensives espectaculars.

   

  Sitapha Savané només va necessitar 14 minuts contra la Bruixa d’Or Manresa (82-63) per convertir-se en el segon jugador de la Penya més valorat (18). L’interior senegalès va tornar a estar a un bon nivell físic, després d’unes setmanes especialment ‘accidentades’.

   

  “Quan físicament estàs bé i pots fer allò que el cap et diu, doncs és quan tot encaixa”, comentava Savané sobre els tres taps aconseguits contra el Manresa. El pivot, autor de 12 punts i de 3 captures, defensava el valor d’aquestes accions a l’hora de modificar les tendències dels duels.

   

  “També es poden canviar els partits fent taps. No tot són els triples”, deia Sitapha Savané, fent broma. L’interior del FIATC Joventut també va relatar quin era el seu estat físic, després dels últims problemes soferts al bessó i a l’espatlla.

   

  “Abans d’aquesta última lesió n’havia tingut una altra a l’espatlla. Són petites coses que t’impedeixen estar al cent per cent i que es noten quan jugues. Ara estic bé i això em permet centrar-me en la feina que he de fer”, declarava Savané.

   

  Segons el pivot, una de les claus del triomf aconseguit contra la Bruixa van ser els rebots. “L’equip havia baixat bastant en el tema del rebot, faceta que sempre havia estat un dels nostres signes d’identitat”, reconeixia el senegalès un cop confirmada la victòria de la Penya. “Tothom parla dels triples, però els rebots ens han donat molta vida aquesta temporada”, afegia l’interior verd-i-negre.

   

  Sitapha Savané va deixar clar que el FIATC Joventut necessitava “un resultat així per poder respirar i poder treballar tranquils per tal de tornar a encadenar victòries”.